Hírleveleink házigazdái

Ismerkedj meg velük!

Karrier

Mindenem a karrierem, a célom siker, pénz és csillogás! Aki kimarad, lemarad... ezért mindig nyitva tartom a szemem, hogy friss tudnivalókat oszthassak meg Veled, amelyek segítségedre lehetnek a munkanapok ügyes-bajos dolgainak leegyszerűsítésében!

korábbi levelek

Nyereményjáték

Játszani jó, nyerni pedig még jobb. Nekem sosem volt szükségem négylevelű lóherére a nyeréshez, a szerencse mindig mellettem állt. Ha te is hiszel abban, hogy megütheted a főnyereményt, érdemes olvasnod a hírlevelemet, amiben a legújabb nyereményjátékokról számolok be!

korábbi levelek

Állatbarát

Imádom az állatokat: a négylábú, a kétlábú, a szőrös, a tollas, a pikkelyes, a kicsi és a nagy állatokat egyaránt. Ha szeretnél te is minél többet megtudni kedvencedről, olvasd rendszeresen leveleimet, amikben hasznos praktikákat és érdekességeket osztok meg hónapról hónapra!

korábbi levelek

Autó

Szenvedélyem a száguldás és az autók. Azt mesélik, gyermekkoromban is kizárólag a matchboxok kötöttek le, a sportot pedig mindig is a gyorsulás jelentette számomra. Ha téged is lenyűgöznek a technika négykerekű vívmányai, a leveleim is biztosan érdekelnek majd.

korábbi levelek

Baba-mama

Nincs nagyobb öröm, mint anyának, jó anyának lenni. A legfontosabb számomra, hogy gyermekeim boldogan, egészségben cseperedjenek fel. Leveleimben a gyereknevelés során szerzett tapasztalataimat osztom meg, hogy megkönnyítsem nemcsak a babák, de a mamák életét is.

korábbi levelek

Cégvezetés

Céget vezetni nem egyszerű feladat. Érteni kell a pénzügyekhez, a menedzsmenthez, a HR-hez de még a marketinghez is. Vezető tanácsadóként az én feladatom, hogy hasznos tanácsokkal, gyakorlati példákkal segítsem az olvasóimat abban, hogy még jobb vezetővé váljanak.

korábbi levelek

Divat & stílus

Szeretek stílusosan megjelenni. Nem csak a ruhámra, de a frizurámra és a sminkemre is ügyelek, hiszen csak így tudok jó benyomást kelteni. Ha te is követed az aktuális divatot és trendeket, biztosan jó barátnők leszünk.

korábbi levelek

Egészség & fitness

A testmozgás és a helyes táplálkozás mindig is központi szerepet játszottak az életemben. Imádom a gyümölcsöket, a jógát, de az új sportokat is örömmel kipróbálom. Ha számodra is fontos, hogy fitt maradj, gyere, és mozogjunk együtt!

korábbi levelek

Ahogy majdnem minden weboldal, az egyperces.hu is használ sütiket a felhasználói élmény fokozása érdekében.
Az oldal használatával beleegyezel a cookie-k alkalmazásába.
További információ: itt.

Értettem