Hírleveleink házigazdái

Ismerkedj meg velük!

Állatbarát

Imádom az állatokat: a négylábú, a kétlábú, a szőrös, a tollas, a pikkelyes, a kicsi és a nagy állatokat egyaránt. Ha szeretnél te is minél többet megtudni kedvencedről, olvasd rendszeresen leveleimet, amikben hasznos praktikákat és érdekességeket osztok meg hónapról hónapra!

korábbi levelek

Autó

Szenvedélyem a száguldás és az autók. Azt mesélik, gyermekkoromban is kizárólag a matchboxok kötöttek le, a sportot pedig mindig is a gyorsulás jelentette számomra. Ha téged is lenyűgöznek a technika négykerekű vívmányai, a leveleim is biztosan érdekelnek majd.

korábbi levelek

Baba-mama

Nincs nagyobb öröm, mint anyának, jó anyának lenni. A legfontosabb számomra, hogy gyermekeim boldogan, egészségben cseperedjenek fel. Leveleimben a gyereknevelés során szerzett tapasztalataimat osztom meg, hogy megkönnyítsem nemcsak a babák, de a mamák életét is.

korábbi levelek

Cégvezetés

Céget vezetni nem egyszerű feladat. Érteni kell a pénzügyekhez, a menedzsmenthez, a HR-hez de még a marketinghez is. Vezető tanácsadóként az én feladatom, hogy hasznos tanácsokkal, gyakorlati példákkal segítsem az olvasóimat abban, hogy még jobb vezetővé váljanak.

korábbi levelek

Divat & stílus

Szeretek stílusosan megjelenni. Nem csak a ruhámra, de a frizurámra és a sminkemre is ügyelek, hiszen csak így tudok jó benyomást kelteni. Ha te is követed az aktuális divatot és trendeket, biztosan jó barátnők leszünk.

korábbi levelek

Egészség & fitness

A testmozgás és a helyes táplálkozás mindig is központi szerepet játszottak az életemben. Imádom a gyümölcsöket, a jógát, de az új sportokat is örömmel kipróbálom. Ha számodra is fontos, hogy fitt maradj, gyere, és mozogjunk együtt!

korábbi levelek

Érdekes honlapok

Amióta bevezették nálunk az internetet, minden nap rácsodálkozom, mennyi érdekességet rejt a világháló. Tudtad például, hogy a világ leghosszabb városneve 57 betűből áll, vagy hogy készítettek egy olyan oldalt, aminek csak az a célja, hogy kiűzzön egy dallamot a fejünkből? Ha van kedved, csatlakozz és kalandozzunk együtt a világhálón!

korábbi levelek

Erotika

Sosem voltam szégyenlős, ha a testi örömök kerültek szóba. Hiszen ki ne vágyna néhány felejthetetlen érzéki pillanatra, vagy arra, hogy boldoggá tegye partnerét? Leveleimben kizárólag diszkréten és elegánsan osztom meg nem csak saját tapasztalataimat.

korábbi levelek

Ahogy majdnem minden weboldal, az egyperces.hu is használ sütiket a felhasználói élmény fokozása érdekében.
Az oldal használatával beleegyezel a cookie-k alkalmazásába.
További információ: itt.

Értettem