Amennyiben alábbi levelünk olvashatatlan formában vagy képek nélkül jelenik meg, kérjük, kattintson ide!
Kanári-szigetek, de melyikre menjek?


A Kanári-szigetek Spanyolország autonóm közössége, mely közelebb esik Afrikához, mint a kontinentális Európához. A turisták körében a szigetek népszerűsége töretlen, hiszen itt mindig jó az időjárás, gyönyörű a természet, fapadossal könnyen megközelíthetőek, illetve az árak sincsenek elszállva. Ha már letettük a voksunkat a régió mellett, akkor a következő kérdés, hogy pontosan hova is menjünk a 7 sziget közül.1. Tenerife Tenerife a legnagyobb és a legnépszerűbb a hét sziget közül. Habár a déli oldalon reszortokat, luxus szállásokat és jól kiépített turisztikai szórakoztató központokat találunk, ez ne vegye el annak a kedvét Tenerife meglátogatásától, aki inkább más jellegű utazásra vágyik. Itt találhatjuk Spanyolország legmagasabb pontját a 3718 méter magas Teidét, úgyhogy túrázási lehetőségekben egyáltalán nincs hiány. A vízi sportok kedvelői sem fognak unatkozni, hiszen a szelek kiválóak például a kitesurfingeléshez. Összességében Tenerifén mindent megtalálunk; csodás strandokat, magas hegyeket, aranyos falvakat, nyüzsgő településeket.

Kinek ajánljuk? Mindenkinek, akár kisgyerekeseknek is, hiszen változatosak a program- és szálláslehetőségek.

2. Gran Canaria Gran Canaria a természetkedvelők paradicsoma, hiszen az összes sziget közül itt a legváltozatosabb a táj. Homoksivatag, szubtrópusi erdő, hegyek és a pezsgő főváros, Las Palmas várja a látogatókat. Az aktív pihenésre vágyók rengeteg kiépített túra- illetve bicikli útvonal között választhatnak, továbbá bulizásra, kikapcsolódásra és persze strandolásra is van lehetőség.

Kinek ajánljuk? Szintén mindenkinek, hiszen itt is változatosak a program- és szállás opciók.

3. Fuerteventura Fuerteventurán nincsenek hegyek és túrázási lehetőségek, itt leginkább strandolni és pihenni lehet. A szelek itt is kedveznek a vízi sportokhoz, illetve búvárkodási és snorkelezési programok is elérhetőek. A tengerpart mesés és hangos éjszakai életre sem kell számítani.

Kinek ajánljuk? Annak, aki leginkább békésen strandolni és kikapcsolódni szeretne és nem érdeklik a bulik és a nagy nyüzsgés.


Forrás: utazomajom.hu

 
 
EGYPERCES - UTAZÁS levelünket a(z) {email} címre küldtük ki.
Ha biztosan meg szeretnéd kapni levelünket a jövőben is, vegyél fel minket címlistádba, kattints ide!
Leiratkozáshoz, kérjük, kattints ide.

Amennyiben kapcsolatba kívánsz lépni velünk, kérjük, leveled az info@egyperces.hu címre küldd.
Adatvédelmi nyilvántartási számunk: 634-0004.
 
JOGNYILATKOZAT ÉS TÁJÉKOZTATÁS     |     IMPRESSZUM
 

A PPOS tanúsítja, hogy a szolgáltatásunk megfelel a hatályos adatvédelmi jogszabályoknak.