A LEGSZEBB HAZAI ÚTI CÉLOK ŐSZRE
[amennyiben alábbi levelünk olvashatatlan formában vagy képek nélkül jelenik meg, kérjük, kattintson ide!]
AKÁR AKTÍV, AKÁR PASSZÍV KIKAPCSOLÓDÁSRA VÁGYSZ, A KÖVETKEZŐ HAZAI ÚTI CÉLOKAT SZERINTÜNK IMÁDNI FOGOD.

Végre nincs negyven fok odakint, ugyanakkor a természet egyre színesebb ruhát ölt, a falvakban, városokban pedig egymást érik a szuper programok. Így hát nem is csoda, ha sokan máris lelkesen szervezik az őszi programokat – hová menjünk, mit csináljunk a családdal, barátokkal, vagy esetleg édeskettesben a párunkkal. Ha még nincs ötleted, hadd mutassunk néhányat a mi kedvenc hazai őszi úti céljaink közül!

https://services.maxima.hu/upload/images/54235/HERO_GardeningAutumn19.jpg

Az Őrség örök klasszikus – mesébe illő tájra, kedves emberekre és rengeteg finom, házi készítésű falatra számíthatsz, ha ide utazol a következő hetekben. Aktív és passzív pihenésre is kiváló választás!

Kicsit északabbra megnézheted a jáki templomot, túrázhatsz egyet Velemben, vagy sétálhatsz, kávézhatsz, szelfizhetsz egyet a gyönyörű Kőszegen.

Szilvásvárad színei is indulásra csábítanak – ez a vidék ősszel a legszebb.

Eger örök kedvencünk, ősszel is szerepel az “ide most azonnal el kell utaznom” című listánkon.

Az Alföld is számos ismert és kevésbé ismert úti céllal csábít. Egyik kedvencünk Mezőhegyes, amit még csak kevés szerencsés turista fedezett fel. Ha a lovak szerelmese vagy, akkor biztosan hallottál már a településről, ugyanis a Noniusok “hazája”. De akkor is nagyon ajánljuk, ha csak kikapcsolódnál, sétálnál egyet a gyönyörű ősfás parkokban, vagy felkeresnéd a közeli Gyula, Tótkomlós vagy Gyopárosfürdő híres fürdőit.
EGYPERCES levelünket a(z) {email} címre küldtük ki.
Ha biztosan meg szeretnéd kapni levelünket a jövőben is, vegyél fel minket címlistádba, kattints ide!
Leiratkozáshoz, kérjük, kattints ide.

Amennyiben kapcsolatba kívánsz lépni velünk, kérjük, leveled az info@egyperces.hu címre küldd. Adatvédelmi nyilvántartási számunk: 634-0004.
JOGNYILATKOZAT ÉS TÁJÉKOZTATÁS | IMPRESSZUM
A PPOS tanúsítja, hogy a szolgáltatásunk megfelel a hatályos adatvédelmi jogszabályoknak.