Magyar startup által fejlesztett okosasztal segíti a hatékonyságot
[amennyiben alábbi levelünk olvashatatlan formában vagy képek nélkül jelenik meg, kérjük, kattintson ide!]
Az eddigi legsikeresebb magyar koncepció az Indiegogón a munkavégzést segítő funkciókkal bővíthető, személyre szabható okosasztal – már a közösségi finanszírozási kampány első napján összejött a célösszeg többszöröse. A fejlesztő AiT Smart Products alapítóját, dr. Marczali Tamást is megkérdeztük a termékről. Kiderült, hogyan tud segíteni a koncentráció és a hatékonyság növelésében egy okosbútor, és mire jó a levegőszenzor.

Benjamin Franklin, Ernest Hemingway és Winston Churchill emelt asztal mellett dolgoztak – ők már tudták, amit a 21. századi íróasztal felett görnyedő irodisták, IT-sok, szabadúszók sokszor csak a gerinc- és nyakproblémák árán tanulnak meg. A hosszantartó ülés a keringési rendszerre, az erekre és az idegrendszerre is káros hatással van. Ezen sokat segít, ha naponta legalább néhány órát állva dolgozunk, és időnként beiktatunk néhány gyakorlatot.  

A dr. Marczali Tamás által vezetett AiT terméke sokkal több, mint egy állítható magasságú bútor: az asztalhoz fejlesztett alkalmazás figyeli, mennyi időt töltünk ülve, és figyelmeztet, mikor jött el az idő arra, hogy állva folytassuk a munkát. De nemcsak így törődik az egészségünkkel: szakemberek – gyógytornászok, jógaoktatók – által kidolgozott irodakompatibilis fitnesz- és stresszcsökkentő gyakorlatokat is kínál. Ezenkívül az asztalba épített levegőminőség-szenzor jelez, ha szellőztetni kell. A vezeték nélküli töltés is alapfunkció – az asztal lapjának egy része maga töltőként működik.

https://services.maxima.hu/upload/images/58456/770743.jpg

Az AiT Desks alapmodellje, az AiT One tetszés szerint bővíthető olyan extrákkal, mint az alkalmazással zárható biztonsági fiók, a bluetooth hangszóró és kihangosító, a monitorállvány, az ergonomikus lábtartó, az ambient LED világítás és aromaterápiás párologtató. A Phantom1 pedig az elitebb kategóriát képviseli nagyobb méretével és az anyaghasználatával. A színek és a felületek egyébként, akárcsak a funkciók, személyre szabhatók a letisztult modellektől az egészen extrém színű megoldásokig. 

https://services.maxima.hu/upload/images/58456/770744.jpg

Az Indiegogón közzétett közösségi finanszírozási kampány abszolút sikertörténet: már az indulás első napján sikerült elérni kívánt összeg (10 ezer dollár, vagyis 3,2 millió forint) többszörösét. Jelenleg (a cikk írásakor) 155 813 dollárnál (51 millió forintnál) tart a kampány. Még úgy is, hogy az alapmodell ára 449 dollár (közel 150 ezer forintba), a Phantom1 pedig 1099 dollárba (363 ezer forintba) kerül.
 
https://services.maxima.hu/upload/images/58456/770742.jpg

Forrás:kreativ.hu
EGYPERCES levelünket a(z) {email} címre küldtük ki.
Ha biztosan meg szeretnéd kapni levelünket a jövőben is, vegyél fel minket címlistádba, kattints ide!
Leiratkozáshoz, kérjük, kattints ide.

Amennyiben kapcsolatba kívánsz lépni velünk, kérjük, leveled az info@egyperces.hu címre küldd. Adatvédelmi nyilvántartási számunk: 634-0004.
JOGNYILATKOZAT ÉS TÁJÉKOZTATÁS | IMPRESSZUM
A PPOS tanúsítja, hogy a szolgáltatásunk megfelel a hatályos adatvédelmi jogszabályoknak.