Amennyiben alábbi levelünk olvashatatlan formában vagy képek nélkül jelenik meg, kérjük, kattintson ide!
Európába jön a színes kijelzős Honor Band 4


A prágai Honor 8X eseményen a főszereplő telefon mellett szóba került a Honor Band 4 is. A Honor ezt a terméket is először Kínában mutatta be és dobta piacra, ők jellemzően minden újdonságot először a hazai közönségen tesztelnek, aztán hozzák át a mi kontinensünkre is. A Band 4 ezért önmagában ugyan nem meglepetés, viszont ha megérkezik Magyarországra is, akkor elég jó eséllyel indulhat a vásárlók kegyeiért, ugyanis rengeteget fejlődött az elődhöz képest.


Rögtön a legfontosabb változás, hogy a Band 4 már színes, AMOLED technológiát használó kijelzőt kapott, ami még nem annyira elterjedt ebben a termékkategóriában, a Samsung Gear Fit, vagy az Amazfit Cor említhető meg hasonló képességekkel. A kijelző 0,95 hüvelykes képátlóval bír, enyhén lekerekített élekkel és karcálló bevonattal rendelkezik. Az egész ketyere csupán 23 grammot nyom a mérlegen, amiből az is következik, hogy nincs benne óriási akkumulátor, de a 100 mAh-s kapacitás valószínűleg elég több napnyi használatra is.

A másik újdonság, hogy a termék vízálló, kifejezetten javasolják, hogy úszás közben is viseljük, mert négyféle úszástípust ismer, tudja mérni a csapásszámot is. Ezen kívül van benne pulzusmérő is, amely szintén automatikusan indít méréseket a nap folyamán, hogy aztán ezeknek az eredményét grafikonon megjelenítse és adott esetben riasszon. Hiányzik viszont a GPS, ez továbbra sem elvárás egy olcsó karperec esetén, márpedig a prágai bemutatón feldobott, 59 eurós ár nem tűnik túlzónak egy pulzusmérős, vízálló, színes kijelzős kiegészítő esetében. Információink szerint novemberben érkezhet majd a magyar piacra is a készülék, hazai ára egyelőre nem ismert.

Forrás:mobilarena.hu

 
 
EGYPERCES - TRENDI KÜTYÜK levelünket a(z) {email} címre küldtük ki.
Ha biztosan meg szeretnéd kapni levelünket a jövőben is, vegyél fel minket címlistádba, kattints ide!
Leiratkozáshoz, kérjük, kattints ide.

Amennyiben kapcsolatba kívánsz lépni velünk, kérjük, leveled az info@egyperces.hu címre küldd.
Adatvédelmi nyilvántartási számunk: 634-0004.
 
JOGNYILATKOZAT ÉS TÁJÉKOZTATÁS     |     IMPRESSZUM
 

A PPOS tanúsítja, hogy a szolgáltatásunk megfelel a hatályos adatvédelmi jogszabályoknak.