Átlát bizonyos tárgyakon és ruhákon a OnePlus 8 Pro kamerája
[amennyiben alábbi levelünk olvashatatlan formában vagy képek nélkül jelenik meg, kérjük, kattintson ide!]
Az infravörös szenzoroknak köszönhetően például egy Apple TV belsejébe is belenézhetnek a OnePlus 8 Pro tulajdonosai.

Régi tech-álom egy olyan okosszemüveg, amivel átláthatunk falakon és ruhákon, de egyelőre nem látszik megvalósulni - és ez talán nem is olyan nagy probléma, súlyos jogi és biztonsági problémákat vetne fel. Ugyanakkor váratlan újítást hozott a OnePlus 8 Pro, melynek egyik kameráját használva tárgyak egy kis részén "átvilágíthatunk".

A kamera Photochrom módját használva egyebek mellett egy Apple TV belsejébe is belenézhetünk, mint azt az alábbi videóban a koncepcióiról ismert Ben Geskin is bemutatja.

Csak akkor működik, ha nagyon vékony műanyag borítással próbálkozunk, illetve ruhák esetében is válogatós, fontosak a megfelelő fényviszonyok és az anyag. Az egész kulcsa az infravörös szenzor: mindenbe belenézhetünk, amin az infravörös fény átjut.

Egyébként az újabb iPhone-ok TrueDepth kamerájával is működik a dolog, de jailbreak és piszkálgatás szükséges hozzá, úgyhogy ezt nem javasoljuk. Akinek viszont OnePlus 8 Prója van, eltölthet ezzel egy délutánt.

Forrás:pcworld.hu
EGYPERCES levelünket a(z) {email} címre küldtük ki.
Ha biztosan meg szeretnéd kapni levelünket a jövőben is, vegyél fel minket címlistádba, kattints ide!
Leiratkozáshoz, kérjük, kattints ide.

Amennyiben kapcsolatba kívánsz lépni velünk, kérjük, leveled az info@egyperces.hu címre küldd. Adatvédelmi nyilvántartási számunk: 634-0004.
JOGNYILATKOZAT ÉS TÁJÉKOZTATÁS | IMPRESSZUM
A PPOS tanúsítja, hogy a szolgáltatásunk megfelel a hatályos adatvédelmi jogszabályoknak.