Amennyiben alábbi levelünk olvashatatlan formában vagy képek nélkül jelenik meg, kérjük, kattintson ide!
Szepesi Nikolett: Az olimpián minden a buliról és a szexről szól


Abbahagyta az úszást, majd visszatért, ám utóbbiról senki sem értesítette a nemzetközi szövetséget (FINA), így jogosulatlanul indult világversenyen, és egy évre eltiltotta a FINA, ez pedig kizárta, hogy ott lehessen a londoni olimpián. Szepesi Nikolett eltűnt a sportágból, és most végleg le is akarja zárni az úszással töltött életét – Én, a szexmániás címmel júniusban könyv jelenik meg élsportolói pályafutásáról. És nem a medencében töltött percekről, órákról...

„A sportolók azért nem olyan szendék, mint amilyeneknek sokan hiszik őket. Játsszuk az álszent játékokat, holott mindenki tudja, ha túl vagy az olimpiai szereplésen, utána már minden csak a buliról és a szexről szól.”

„Mindenki ezt csinálja. Csak nem beszélnek róla – álszent módon. Akkor sem, ha éppen a párjukat csalják meg” – Szepesi Nikolett a Nemzeti Sport adott interjúban beszélt a könyvéről, amelyben kendőzetlenül vállalja, ami volt és amit tett.Bravúros hajrá: a Győr bejutott a BL-döntőbe!

A Valcea az 51. percben még hattal vezetett, végül 25–24-re nyert. Összesítésben eggyel bukott el.

A Győri Audi ETO KC bejutott a női kézilabda Bajnokok Ligája döntőjébe, mivel az elődöntőben összesítésben egy góllal jobbnak bizonyult a román Oltchim Valceánál. A kétgólos (24–22) idegenbeli győzelem után Veszprémben egy góllal kikaptak a győriek, a vendégek végig vezettek, az 51. percben még hat góllal. A győriek azonban feltámadtak, és bravúros hajrával öt gólt le tudtak dolgozni a hátrányukból, mindez továbbjutást és BL-döntőt ért számukra. 
 
EGYPERCES - SPORT levelünket a(z) {email} címre küldtük ki.
Ha biztosan meg szeretnéd kapni levelünket a jövőben is, vegyél fel minket címlistádba, kattints ide!
Leiratkozáshoz, kérjük, kattints ide.

Amennyiben kapcsolatba kívánsz lépni velünk, kérjük, leveled az info@egyperces.hu címre küldd.
Adatvédelmi nyilvántartási számunk: 634-0004.
 
JOGNYILATKOZAT ÉS TÁJÉKOZTATÁS     |     IMPRESSZUM
 

A PPOS tanúsítja, hogy a szolgáltatásunk megfelel a hatályos adatvédelmi jogszabályoknak.