Zserbó golyók
[amennyiben alábbi levelünk olvashatatlan formában vagy képek nélkül jelenik meg, kérjük, kattintson ide!]
Hozzávalók (4 adag):
  • 150 g dió (darált)
  • 150 g kekszmorzsa
  • 50 g cukor
  • 200 g aszalt sárgabarack
  • 100 g tortabevonó
  • 10 dkg sárgabaracklekvár
  • 10 ml rum (ízlés szerint)

Elkészítés:
  1. Áztassuk be a barackot egy kevés rumba, majd turmixoljuk össze a lekvárral.
  2. Keverjük össze a dióval, cukorral és a háztartási keksszel.
  3. Ha a massza állaga formázhatóan kemény, akkor csináljunk belőle kis golyókat.
  4. Olvasszuk fel a csokit gőz felett, majd mártsuk bele a golyókat, és várjuk meg, amíg kihűl.
https://services.maxima.hu/upload/images/55798/zserbo-golyo2.jpg

Forrás:nlc.hu
EGYPERCES levelünket a(z) {email} címre küldtük ki.
Ha biztosan meg szeretnéd kapni levelünket a jövőben is, vegyél fel minket címlistádba, kattints ide!
Leiratkozáshoz, kérjük, kattints ide.

Amennyiben kapcsolatba kívánsz lépni velünk, kérjük, leveled az info@egyperces.hu címre küldd. Adatvédelmi nyilvántartási számunk: 634-0004.
JOGNYILATKOZAT ÉS TÁJÉKOZTATÁS | IMPRESSZUM
A PPOS tanúsítja, hogy a szolgáltatásunk megfelel a hatályos adatvédelmi jogszabályoknak.