Amennyiben alábbi levelünk olvashatatlan formában vagy képek nélkül jelenik meg, kérjük, kattintson ide!
Tepertős „farkas”



HOZZÁVALÓK:

450 g teljes kiőrlésű rozsliszt
360 ml író
5 g sütőpor
3 teáskanál só
2 teáskanál bors
30 g barna cukor
100 g hideg tepertőkrém
1 tojás
1 tojás felverve a lekenéshez








ELKÉSZÍTÉS:

Egy keverőtálba kimérjük a lisztet, a cukrot, a sót, a borsot és a sütőport. Jól összekeverjük.

A liszttel apró darabokra morzsoljuk a tepertőkrémet. Hozzáadjuk a tojást és az írót, alaposan kikeverjük. Egy meglisztezett deszkán szép simára gyúrjuk a tésztát, majd egy ujjnyi vastagra sodorjuk.

A sablon segítségével kivágjuk a rémfarkasok alakját. A tészta tetejét lekenjük a felvert tojással.
A 200 fokra előmelegített sütőben kb. 15- 20 perc alatt készre sütjük.

Forrás: recepttar.hu





 
 
EGYPERCES - RECEPTEK levelünket a(z) {email} címre küldtük ki.
Ha biztosan meg szeretnéd kapni levelünket a jövőben is, vegyél fel minket címlistádba, kattints ide!
Leiratkozáshoz, kérjük, kattints ide.

Amennyiben kapcsolatba kívánsz lépni velünk, kérjük, leveled az info@egyperces.hu címre küldd.
Adatvédelmi nyilvántartási számunk: 634-0004.
 
JOGNYILATKOZAT ÉS TÁJÉKOZTATÁS     |     IMPRESSZUM
 

A PPOS tanúsítja, hogy a szolgáltatásunk megfelel a hatályos adatvédelmi jogszabályoknak.