Amennyiben alábbi levelünk olvashatatlan formában vagy képek nélkül jelenik meg, kérjük, kattintson ide!
Pavlova torta tojás-, glutén- és cukormentesen




HOZZÁVALÓK:
1 doboz csicseriborsó konzerv leve
100 g por xilit
1 teáskanál konjac liszt vagy keményítő
1 evőkanál ecet
a krémhez:
1 csomag gluténmentes vanília pudingpor
4 dl tej vagy kókusztej
2 evőkanál xilit
dekoráció:
bio levendulavirág
kamillavirág
eper





ELKÉSZÍTÉS:

A lehűtött csicseriborsó levet habverővel felverjük, közben hozzáadagoljuk a xilitet, a végén a konjac lisztet, és az ecetet.
Virágszirmot mintázva sütőpapírra adagoljuk, és 100-120 fokra előmelegített sütőben kb. 60 percig szárítjuk. A vaníliás pudingot a tejjel vagy kókusztejjel, valamint a xilittel megfőzzük, és kihűtjük. A kihűlt krémet a megsült tojáshab virágba töltjük, majd feldíszítjük és úgy kínáljuk.

Forrás:recepttar.hu




 
 
EGYPERCES - RECEPTEK levelünket a(z) {email} címre küldtük ki.
Ha biztosan meg szeretnéd kapni levelünket a jövőben is, vegyél fel minket címlistádba, kattints ide!
Leiratkozáshoz, kérjük, kattints ide.

Amennyiben kapcsolatba kívánsz lépni velünk, kérjük, leveled az info@egyperces.hu címre küldd.
Adatvédelmi nyilvántartási számunk: 634-0004.
 
JOGNYILATKOZAT ÉS TÁJÉKOZTATÁS     |     IMPRESSZUM
 

A PPOS tanúsítja, hogy a szolgáltatásunk megfelel a hatályos adatvédelmi jogszabályoknak.