Amennyiben alábbi levelünk olvashatatlan formában vagy képek nélkül jelenik meg, kérjük, kattintson ide!
Medvehagymás burgonyasaláta




HOZZÁVALÓK:
1,5 kg burgonya
1 csokor medvehagyma
3 db tojássárgája
5 evőkanál tökmagolaj
1 evőkanál mustár
1 teáskanál só
1 teáskanál bors
1/2 db citrom leve
1 teáskanál eritrit
2 dl tejföl só






ELKÉSZÍTÉS:

A burgonyát sós vízben héjastul puhára főzzük, majd kihűtjük, majd megtisztítjuk és apró kockára vágjuk.
A medvehagymát alaposan megmossuk és felaprítjuk.
A mártáshoz a tojássárgáját alaposan elkeverjük a mustárral és az eritrittel, majd vékony sugárban hozzácsorgatjuk a tökmagolajat, közben folyamatosan kevergetjük egy kézi habverővel. Megsózzuk, megborsozzuk, belenyomjuk a citrom levét és jól összekeverjük. Kikeverjük a tejföllel, és ha szükséges, tovább ízesítjük.

A mártásba keverjük az apróra vágott medvehagymát és a burgonyakockákat, majd legalább egy órára a hűtőbe tesszüké.
Főtt tojással kínáljuk.

Forrás: recepttar.hu





 
 
EGYPERCES - RECEPTEK levelünket a(z) {email} címre küldtük ki.
Ha biztosan meg szeretnéd kapni levelünket a jövőben is, vegyél fel minket címlistádba, kattints ide!
Leiratkozáshoz, kérjük, kattints ide.

Amennyiben kapcsolatba kívánsz lépni velünk, kérjük, leveled az info@egyperces.hu címre küldd.
Adatvédelmi nyilvántartási számunk: 634-0004.
 
JOGNYILATKOZAT ÉS TÁJÉKOZTATÁS     |     IMPRESSZUM
 

A PPOS tanúsítja, hogy a szolgáltatásunk megfelel a hatályos adatvédelmi jogszabályoknak.