|
|
Igazi különlegesség, balzsamecetes körtelekvár, ami tökéletesen passzol egy reggeli vajas kenyérhez, de akár sült húsokhoz is. hozzávalók / 12 adag
- 1.5 kg körte
- 30 dkg cukor
- 2 dl balzsamecet
Elkészítés
- A körtéket megpucoljuk, eltávolítjuk a magházat, majd felkockázzuk.
- Egy lábasba rakjuk a körtekockákat, hozzáadjuk a cukrot és a balzsamecetet.
- Gyakori kavargatás mellett 1,5-2 óráig főzzük, majd leturmixoljuk.
- Befőttesüvegbe öntjük, lezárjuk, és 10-15 percig fejjel lefelé pihentetjük. Utána visszafordítjuk, és legalább egy napra hűvös helyre tesszük.
|
|
|
|
EGYPERCES levelünket a(z) {email} címre küldtük ki.
Ha biztosan meg szeretnéd kapni levelünket a jövőben is, vegyél fel minket címlistádba, kattints ide!
Leiratkozáshoz, kérjük, kattints ide.
Amennyiben kapcsolatba kívánsz lépni velünk, kérjük, leveled az info@egyperces.hu címre küldd. Adatvédelmi nyilvántartási számunk: 634-0004.
JOGNYILATKOZAT ÉS TÁJÉKOZTATÁS | IMPRESSZUM
|
A PPOS tanúsítja, hogy a szolgáltatásunk megfelel a hatályos adatvédelmi jogszabályoknak.
|
|