Égetett cukorkrém (CREMA DE ZAHAR ARS)
[amennyiben alábbi levelünk olvashatatlan formában vagy képek nélkül jelenik meg, kérjük, kattintson ide!]
HOZZÁVALÓK
  • 1 l tej
  • 8 db tojás
  • 7 ek cukor
  • vaníliaeszencia
  • 1 ek liszt
  • A karamellhez:
  • 4 ek pergelt cukor
https://services.maxima.hu/upload/images/54383/egetett_cukorkrem2.jpg

ELKÉSZÍTÉS

A cukrot, folyamatos kevergetés mellett megolvasztjuk egy fazékban, majd amikor karamellizálódott, körbe-körbeforgatjuk a fazékban, majd hagyjuk kihűlni.

A tojásokat felverjük a többi cukorral, majd lassan hozzáadjuk a lisztet, és ha az csomómentesen elkavarodott, akkor a tejet is hozzácsorgatjuk.

A folyékony krémet beleöntjük a már megszilárdult karamellre a fazékba.

A fazekat beletesszük egy tepsibe, amibe vizet öntünk, hogy vízgőzben tudjon készre sülni a desszert, majd 170 fokra előmelegített sütőben 40-50 perc alatt készre sütjük.
EGYPERCES levelünket a(z) {email} címre küldtük ki.
Ha biztosan meg szeretnéd kapni levelünket a jövőben is, vegyél fel minket címlistádba, kattints ide!
Leiratkozáshoz, kérjük, kattints ide.

Amennyiben kapcsolatba kívánsz lépni velünk, kérjük, leveled az info@egyperces.hu címre küldd. Adatvédelmi nyilvántartási számunk: 634-0004.
JOGNYILATKOZAT ÉS TÁJÉKOZTATÁS | IMPRESSZUM
A PPOS tanúsítja, hogy a szolgáltatásunk megfelel a hatályos adatvédelmi jogszabályoknak.