Amennyiben alábbi levelünk olvashatatlan formában vagy képek nélkül jelenik meg, kérjük, kattintson ide!
Chili jam: tűzforró nyár hideg téli napokra


Gyönyörű a színe, édes, mint egy jam, és csípős, mint a fene. Gasztroajándéknak is tökéletes, de én magamért főzöm, mert salátához és sajtokhoz a kedvencem.



Csak 3 hozzávaló:

50 g chili (kb. 15 db chili)
80 dkg cukor
5 dl vörösbor ecet

A chilik csumáját levágom, majd konyhai robotgépben apróra mixelem. A cukrot, ecetet és a ledarált chilit egy lábasba öntöm, felforralom és fél óráig gyöngyözve főzöm. Forrón üvegekbe töltöm és megy a dunsztba.

Ebből a mennyiségből nekem 5 kis üveg chili jam készült.

Forrás: moksha.hu




 
 
EGYPERCES - RECEPTEK levelünket a(z) {email} címre küldtük ki.
Ha biztosan meg szeretnéd kapni levelünket a jövőben is, vegyél fel minket címlistádba, kattints ide!
Leiratkozáshoz, kérjük, kattints ide.

Amennyiben kapcsolatba kívánsz lépni velünk, kérjük, leveled az info@egyperces.hu címre küldd.
Adatvédelmi nyilvántartási számunk: 634-0004.
 
JOGNYILATKOZAT ÉS TÁJÉKOZTATÁS     |     IMPRESSZUM
 

A PPOS tanúsítja, hogy a szolgáltatásunk megfelel a hatályos adatvédelmi jogszabályoknak.