Súlyos hiba a Galaxy A70 Android 10-es frissítésében
[amennyiben alábbi levelünk olvashatatlan formában vagy képek nélkül jelenik meg, kérjük, kattintson ide!]
A Samsung a napokban több készülékre is elérhetővé tette az Android 10-re épített One UI 2.0-2.1-es frissítést, a holland Galaxy A70-ekkel viszont valami nem stimmel. A szoftververzió olyan súlyos hibát tartalmaz egy hiányosság formájában, ami hardveresen teszi tönkre a készüléket és kizárólag szakszervizben orvosolható. Az eddigi információk szerint a Galaxy A70 egyes hardverelemek tekintetében kétféle kiadásban létezik, ennek elvileg semmiféle érzékelhető hatása nem kéne, hogy legyen, de a frissítést úgy tűnik, kicsit elnézték.

https://services.maxima.hu/upload/images/58170/159544s.jpg

A Galaxy A70 töltésvezérlést és kijelzőt kezelő nyomtatott áramkörét a gyártás során egy újabb verzióra cserélték, a frissítést pedig erre a lapra írták. Így a régebbi nyákkal szerelt modellek és az új rendszerverzió nem kompatibilisek, az alaplap nem frissíti a töltésvezérlésért felelős egységet. A készülék tulajdonképpen azt hiszi, hogy teljesen le van merülve, így be sem kapcsol. A problémát kizárólag az alaplapi elem cseréjével lehet orvosolni, ha már megtörtént a baj. A Samsung egyelőre nem reagált a problémára, a Galaxy A70 OTA frissítése továbbra is folyik, ezzel együtt a helyzet tisztázásáig érdemes várni az Android 10 alapú szoftververzió telepítésével.
EGYPERCES levelünket a(z) {email} címre küldtük ki.
Ha biztosan meg szeretnéd kapni levelünket a jövőben is, vegyél fel minket címlistádba, kattints ide!
Leiratkozáshoz, kérjük, kattints ide.

Amennyiben kapcsolatba kívánsz lépni velünk, kérjük, leveled az info@egyperces.hu címre küldd. Adatvédelmi nyilvántartási számunk: 634-0004.
JOGNYILATKOZAT ÉS TÁJÉKOZTATÁS | IMPRESSZUM
A PPOS tanúsítja, hogy a szolgáltatásunk megfelel a hatályos adatvédelmi jogszabályoknak.