Amennyiben alábbi levelünk olvashatatlan formában vagy képek nélkül jelenik meg, kérjük, kattintson ide!
Reklámvideón a Vivo V9


A 24 megapixeles szelfiket, a dupla hátlapi kamerát és az idei trendmeghatározó szenzorszigetet hangsúlyozza a félperces film.

A legújabb Vivo V9-hírek nem szólnak kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasóról, viszont rengeteg egyéb információ kiderült a közeljövőben bemutatásra kerülő phabletről. Előkerült néhány fotó a csomagolásról és a készülékről, ezeken egyértelműen látszik az idei labdarúgó világbajnoksággal kapcsolatos, büszke szponzori logo, illetve a telefon szlogenje: perfect shot, perfect view. Ez utóbbit a kijelzőbe ékelődő, idén trendszerűnek látszó betüremkedés cáfolja valamelyest.
A Full HD+, nagyságrendileg 1080 x 2160 pixel felbontású, 6 hüvelykes AMOLED panel megléte már szinte biztos, ahogy a Snapdragon 660 rendszerchip, valamint a 4/64 GB-os memóriacsomag is nagyon valószínű. Előlapjára 24 megapixeles szelfikamera juthat, hátul egy 12 + 8 megapixeles, dupla rendszer felelhet a képminőségért. Android 8.0 fut rajta a Funtouch OS 4.0 társaságában, 155,9 x 75,2 x 7,2 milliméteres dimenziói mellett 159 grammot nyomhat a mérlegen.

Forrás: mobilarena.hu 
 
EGYPERCES - MOBIL levelünket a(z) {email} címre küldtük ki.
Ha biztosan meg szeretnéd kapni levelünket a jövőben is, vegyél fel minket címlistádba, kattints ide!
Leiratkozáshoz, kérjük, kattints ide.

Amennyiben kapcsolatba kívánsz lépni velünk, kérjük, leveled az info@egyperces.hu címre küldd.
Adatvédelmi nyilvántartási számunk: 634-0004.
 
JOGNYILATKOZAT ÉS TÁJÉKOZTATÁS     |     IMPRESSZUM
 

A PPOS tanúsítja, hogy a szolgáltatásunk megfelel a hatályos adatvédelmi jogszabályoknak.