Amennyiben alábbi levelünk olvashatatlan formában vagy képek nélkül jelenik meg, kérjük, kattintson ide!
Oppo Find X – Keretek nélkül


Nemrég mutatták be az eddigi legjobb kijelző-készüléktest aránnyal bíró mobilt, az Oppo Find X személyében. A The Verge-nek hála megnézhetjük közelről hogyan is néz ki a gyártó új szörnyetege, ami nagy valószínűséggel a jövő trendjeinek előfutára.


A Find X az a cél, amit minden gyártó el akar érni. Nincs notch, nincsenek oldalsó kávák, kizárólag egy szolid fekete sáv, ami már-már éktelenkedve jelenik meg a kijelző alatt. A megjelenítő mindenki örömére egy 6,4”-os OLED panel, ami bár csak 1080p-s minden téren meg tud felelni az elvárásoknak.

A telefon legfontosabb része a motorizált „szenzorsziget”, ugyanis ennek a hardverelemnek köszönhetjük a csupa kijelző előlapot. Itt kapott helyet az elülső kamera és a két hátsó optika is. A kamera applikáció megnyitásával, a készülékházban elrejtett motor 0,5 másodperc alatt képes kitolni a panelt, ami meglepően gyors.

A képeket megnézve látható, hogy az Oppo elhagyta az ujjlenyomatolvasót, és kizárólag 3D-s arcfelismerés áll rendelkezésünkre. Csak remélhetjük, hogy a gyártó nem véletlenül hagyta el a villámgyors ujjlenyomat olvasót, és valóban jól működik az új biometrikus azonosítási lehetőség.

A készülék megkapta az Oppo saját gyorstöltési szabványát, ami a 3730 mAh-s akkumulátor mellé el is kél. A specifikációkat tekintve igazi csúcskészülék lesz a Find X, Snapdragon 845, 8 GB RAM, 128 vagy 256 GB belső tárhely, 25 Megapixeles első, 16 és egy 20 Megapixeles hátsó optikát kapott. Az Android 8.1-et futtató telefon a legfrissebb Color OS-t kapja és akár két SIM kártya kezelésére is képes.

Forrás: rendeljkinait.hu 
 
EGYPERCES - MOBIL levelünket a(z) {email} címre küldtük ki.
Ha biztosan meg szeretnéd kapni levelünket a jövőben is, vegyél fel minket címlistádba, kattints ide!
Leiratkozáshoz, kérjük, kattints ide.

Amennyiben kapcsolatba kívánsz lépni velünk, kérjük, leveled az info@egyperces.hu címre küldd.
Adatvédelmi nyilvántartási számunk: 634-0004.
 
JOGNYILATKOZAT ÉS TÁJÉKOZTATÁS     |     IMPRESSZUM
 

A PPOS tanúsítja, hogy a szolgáltatásunk megfelel a hatályos adatvédelmi jogszabályoknak.