Majdnem az összes Mate 20 megkapta az EMUI 9.1-et
[amennyiben alábbi levelünk olvashatatlan formában vagy képek nélkül jelenik meg, kérjük, kattintson ide!]
Az összes „prémium kategóriás" Huawei Mate 20-szériás mobilra mostanában válik elérhetővé az EMUI 9.1, tehát a Lite verzión kívül tulajdonképpen mindegyik hamarosan feldobja a frissítést jelző ablakot. Huawei Mate 20, Mate 20 Pro, Mate 20X és Mate 20 RS Porsche Design tulajdonosoknak érdemes tehát leginkább nézegetni a HiCare-t a következő pár napban.

https://services.maxima.hu/upload/images/52818/153563s.jpg

Az EMUI 9.1 a normál kilenceshez hasonlóan az Android Pie alapjaira épül, viszont még tovább optimalizálja a teljesítményt az új, jobb tömörítést és gyorsabb olvasást biztosító EROFS fájlrendszerrel és a GPU Turbo 3.0-val, aminek támogatott játékai 25-re bővültek. Ezek egyébként bétás formában április óta elérhetők. Az EMUI 9.1-et összesen 49-féle mobilra teszik elérhetővé, a következő, júliusi körben a P20, illetve Mate 10-szériás mobilok tagjai készülhetnek, illetve a frissebb Y- és Nova-vonal várhatja az új rendszert.


Forrás: mobilarena.hu
EGYPERCES levelünket a(z) {email} címre küldtük ki.
Ha biztosan meg szeretnéd kapni levelünket a jövőben is, vegyél fel minket címlistádba, kattints ide!
Leiratkozáshoz, kérjük, kattints ide.

Amennyiben kapcsolatba kívánsz lépni velünk, kérjük, leveled az info@egyperces.hu címre küldd. Adatvédelmi nyilvántartási számunk: 634-0004.
JOGNYILATKOZAT ÉS TÁJÉKOZTATÁS | IMPRESSZUM
A PPOS tanúsítja, hogy a szolgáltatásunk megfelel a hatályos adatvédelmi jogszabályoknak.