Leleplezték a Redmi 7A-t
[amennyiben alábbi levelünk olvashatatlan formában vagy képek nélkül jelenik meg, kérjük, kattintson ide!]
A Xiaomi-háttérrel, de különálló márkaként működő Redmi palettája is összeáll lassan, egy héten belül bemutatkozik a kedvező árú, csúcshardverrel szerelt mobiljuk, a K20, és megérkezett a paletta alsó végébe a Redmi 7A, ami a tavalyi, még Xiaomi márkanéven futó változat utódja. A mostanság elérhető kínálathoz képest aránylag kompakt a mobil, 18:9-es kijelzője 5,45 hüvelykes, 720 x 1440 pixel felbontással, 18:9-es képarányon, viszont alul-felül aránylag vaskos kávákkal, az alsóban Redmi felirattal.

Hardveres téren a Snapdragon 439 dübörög benne, ehhez a felhasználók választhatnak 2/16 GB, illetve 3/32 GB-os tárolócsomagot, adott a microSD-s bővítési lehetőség. A hátlapra szimpla, 13 megapixeles kamerát tettek PD-autofókusszal, ledes villanóval, elöl pedig egy 5 megapixeles szelfikamera dolgozik. Android 9 Pie rendszerrel és MIUI-val érkezik a termék, a 4000 mAh kapacitású akkumulátorral jó üzemidőt várhatunk tőle, és bár IP-szabványt nem teljesített, a P2i vízlepergető nanobevonatot is el lehet mondani mellette érvként. Ujjlenyomat-azonosító nem jutott rá, viszont arcfelismeréssel feloldható a kütyü.

https://services.maxima.hu/upload/images/51759/152768s.jpg

Az adatkommunikációs lista a szokásos, előny a 3,5 milliméteres jack csatlakozó, viszont a microUSB-felületnek nyilván kevésbé lehet örülni. A fekete és kék színben elérhetővé váló terméket nyilván egy dolog teheti igazán érdekessé, ez pedig az ár: sajnos ezzel kapcsolatban még nem tudunk semmit, ezzel kapcsolatban a május 28-ai Redmi-bemutatón kap tájékoztatást a nagyközönség.
EGYPERCES levelünket a(z) {email} címre küldtük ki.
Ha biztosan meg szeretnéd kapni levelünket a jövőben is, vegyél fel minket címlistádba, kattints ide!
Leiratkozáshoz, kérjük, kattints ide.

Amennyiben kapcsolatba kívánsz lépni velünk, kérjük, leveled az info@egyperces.hu címre küldd. Adatvédelmi nyilvántartási számunk: 634-0004.
JOGNYILATKOZAT ÉS TÁJÉKOZTATÁS | IMPRESSZUM
A PPOS tanúsítja, hogy a szolgáltatásunk megfelel a hatályos adatvédelmi jogszabályoknak.