Amennyiben alábbi levelünk olvashatatlan formában vagy képek nélkül jelenik meg, kérjük, kattintson ide!
Kínai telefon válogatás


A kínai telefonok nagy népszerűségnek örvendnek a vásárlók körében. Ez nem meglepő, hiszen általában remek ár-érték arányú készülékeket lehet találni az ázsiai piacon. A kínálatban való tájékozódást hátráltatja, hogy az elérhető eszközök száma szinte végtelen. Ezért készült ez a mai kínai telefon válogatás, amiben összeszedtünk nektek néhány jó ajánlatot a prémiumtól a belépőszintig.

ZTE Nubia Z17 Mini


A Nubia általunk is tesztelt üdvöskéje az egyik legjobb választás a 60.000 forintos telefonok között.
A kinézete nagyon egyedi lett és az összeszerelési minőség is kiválóra sikerült. Ezentúl a gép belseje is tartogat meglepetéseket. A nyolcmagos Snapdragon 652-es rendszerchip és a 4 GB RAM elegendő a mindennapi használat során. A telefon a Nubia UI4 operációs rendszer és a számos szenzor különleges képességekkel ruházza fel a telefont. Az üzemidő nagyjából két nap, ami kiváló teljesítmény a 2950 mAh kapacitású akkumulátortól. Estig lehetne sorolni a Nubia Z17 Mini pozitív tulajdonságait, ami biztos hogy az árat, amit a GearBest kér érte, bőven megéri.

Ulefone T1
A szintén tesztelt Ulefone T1 kitűnő formatervezéssel rendelkezik, biztosan sok irigylő szempár fogja csodálni a készüléket, ha megvásároljuk. A kijelző 5,5 inch-es Full HD felbontású, ami mérete miatt ideális videó nézésre, játékra. 6 GB RAM-nak és a 64 GB belső tárhelynek köszönhetően a T1 döccenés nélkül futtatja a gyári Android 7.0-s rendszert. Az USB Type-C miatt a töltési idő és az adatátviteli idő is csökkent. Ha egy remek formatervezésű telefont keresel átlag felhasználásra, akkor egy jó választás az 54.000 forintért kapható Ulefone T1, ráadásul EU raktárból is elérhető.

M-Horse Pure 1


Az M-Horse Pure 1 egy gazdaságos belépő modell, ami kedvező árral rendelkezik. Az 5,7 inch-es kijelző mellett egy négymagos MTK6737-es processzor található. A telefon a legfrissebb Android rendszer futtatja, ami még jó ideg kiszolgálja az átlagos felhasználói igényeket. A fém borítású készülékház hátoldalán és előlapján is dual kamera található. Kiemelendő még a 4380 mAh kapacitású áramforrás, ami akár 2-3 napos üzemidőt is jelenthet.

Forrás :rendeljkinait.hu 
 
EGYPERCES - MOBIL levelünket a(z) {email} címre küldtük ki.
Ha biztosan meg szeretnéd kapni levelünket a jövőben is, vegyél fel minket címlistádba, kattints ide!
Leiratkozáshoz, kérjük, kattints ide.

Amennyiben kapcsolatba kívánsz lépni velünk, kérjük, leveled az info@egyperces.hu címre küldd.
Adatvédelmi nyilvántartási számunk: 634-0004.
 
JOGNYILATKOZAT ÉS TÁJÉKOZTATÁS     |     IMPRESSZUM
 

A PPOS tanúsítja, hogy a szolgáltatásunk megfelel a hatályos adatvédelmi jogszabályoknak.