Itt az első 1 millió Huawei mobil, ami HongMeng OS-t futtat
[amennyiben alábbi levelünk olvashatatlan formában vagy képek nélkül jelenik meg, kérjük, kattintson ide!]

A hírek szerint a Huawei leszállította az első 1 millió olyan okostelefont, amin már HongMeng OS található Android helyett.

Jól értesült források szerint a Huawei leszállította az első 1 millió olyan okostelefonját, amelyen az Android helyett már a saját operációs rendszere, a HongMeng OS van rajta. A Rosenblatt Securities úgy tudja, hogy az eszközöket épp tesztelésre készítik elő, és még nem tudni, hogy ezeket tovább fejlesztik vagy pedig hamarosan a boltok polcaira teszik. 
A jelentésből kiderült, hogy az új Huawei rendszer kompatibilis minden androidos alkalmazással, a biztonságot pedig fokozták az adatok védelme érdekében. Richard Yu, a Huawei fogyasztói üzletágának ügyvezetője szerint a rendszer idén ősszel vagy jövő tavasszal válik majd elérhetővé, mobilok mellett számítógépekre, táblagépekre, tévékre, autókra, viselhető eszközökre is telepíthető lesz. 

https://services.maxima.hu/upload/images/52148/hl_screenshot_20190611114746_1_original_760x760-1.jpg

Mindez arra utal, hogy Amerika hiába adott haladékot a Huawei számára, a kínai óriás nem várja tétlenül, míg Amerika és Kína megegyezik. A Huawei Central pedig úgy tudja, hogy a HongMeng kifejezést számos piacon, többek között Európában, Kanadában, Dél-Koreában és Mexikóban is elkezdték levédetni. 

Más források szerint a HongMeng OS Európában Oak OS néven fut majd. 

Forrás: pcworld.hu

EGYPERCES levelünket a(z) {email} címre küldtük ki.
Ha biztosan meg szeretnéd kapni levelünket a jövőben is, vegyél fel minket címlistádba, kattints ide!
Leiratkozáshoz, kérjük, kattints ide.

Amennyiben kapcsolatba kívánsz lépni velünk, kérjük, leveled az info@egyperces.hu címre küldd. Adatvédelmi nyilvántartási számunk: 634-0004.
JOGNYILATKOZAT ÉS TÁJÉKOZTATÁS | IMPRESSZUM
A PPOS tanúsítja, hogy a szolgáltatásunk megfelel a hatályos adatvédelmi jogszabályoknak.