Amennyiben alábbi levelünk olvashatatlan formában vagy képek nélkül jelenik meg, kérjük, kattintson ide!
Ismét hallunk a Coolpad felől


Alsó hangon egy éve nem hallottunk a kínai Coolpad felől, és bár nem alapvetően voltak rossz készülékek, amik hozzánk tesztre eljutottak, az ár/érték arány valahogy soha nem tudott annyira kiemelkedő lenni, hogy a cég komolyabb szereplővé válhasson a piacon.
Most ismét hallunk róluk, a kínai 800 jüanos árkategóriába (körülbelül 32 000 forint, tehát olcsó-Redmi konkurens) dobták be az m3 névre hallgató modelljüket, amikkel kapcsolatban olyan extrákat hangoztatnak, mint az AI-alapú arcfelismerés és kamera-arcszépítés, a hátlapi ujjlenyomat-olvasó, a notchos, 5,85 hüvelykes, 19:9 arányú HD kijelző, illetve a 4/32 GB-os memóriacsomag.


Eddig minden szép és jó, de persze árnyoldalak is vannak. Az egyik legfőbb a MediaTek MT6750-es chip, aminek nyolc Cortex-A53 processzormagja és Mali-T860 MP2 grafikus gyorsítója elavult hatást fog kelteni, ahogy a 2.0-s microUSB port is, és bár a 149,8 x 72,3 x 8,95 milliméteres dimenziók nem rosszak, biztosan 80% alatti a kijelző/előlap arány, ellentétben azzal, amit a közölt renderképek láttatnak.


Az Android 8.1 Oreo rendszerrel ellátott mobil 2800 mAh-s akkumulátorral érkezik, a fotókon látható kék színen kívül még egy zománc-hatású, szürkés variációban.

Forrás: mobilarena.hu 
 
EGYPERCES - MOBIL levelünket a(z) {email} címre küldtük ki.
Ha biztosan meg szeretnéd kapni levelünket a jövőben is, vegyél fel minket címlistádba, kattints ide!
Leiratkozáshoz, kérjük, kattints ide.

Amennyiben kapcsolatba kívánsz lépni velünk, kérjük, leveled az info@egyperces.hu címre küldd.
Adatvédelmi nyilvántartási számunk: 634-0004.
 
JOGNYILATKOZAT ÉS TÁJÉKOZTATÁS     |     IMPRESSZUM
 

A PPOS tanúsítja, hogy a szolgáltatásunk megfelel a hatályos adatvédelmi jogszabályoknak.