Idén is lesz Samsung csúcs-kagyló
[amennyiben alábbi levelünk olvashatatlan formában vagy képek nélkül jelenik meg, kérjük, kattintson ide!]
A Samsung csúcshardverrel és aktuális fejlesztésekkel szerelt, limitált példányszámú kagylótelefonja a kimagaslóan masszív árazás ellenére továbbra is igen népszerű Kínában és Dél-Koreában, evidens, hogy idén is számíthatunk modellfrissítésre. Az IceUniverse egy kiállításon fotózta a készülék előzetesét, a Sammobile pedig a hardverről rendelkezik információkkal.

https://services.maxima.hu/upload/images/54233/155202s.jpg

Úgy tűnik, idén egyszerűsítik a megnevezést, így a 2020-as modell W20 néven, az 5G adatkapcsolati képességekre való utalással mutatkozik be, a rutin alapján valamikor november végén, december elején. A Samsung W20 5G-t várhatóan Snapdragon 855-tel vagy 855+-szal szerelik, jó eséllyel UFS 3.0-s szabványú, 512 GB-os belső tárhellyel és 6 GB-nál nem kevesebb rendszermemóriával. A dupla Super AMOLED kijelző és a kialakítás valószínűleg marad, a kamerákat feltehetően az S10-től vagy a Note10-től kölcsönzik.
EGYPERCES levelünket a(z) {email} címre küldtük ki.
Ha biztosan meg szeretnéd kapni levelünket a jövőben is, vegyél fel minket címlistádba, kattints ide!
Leiratkozáshoz, kérjük, kattints ide.

Amennyiben kapcsolatba kívánsz lépni velünk, kérjük, leveled az info@egyperces.hu címre küldd. Adatvédelmi nyilvántartási számunk: 634-0004.
JOGNYILATKOZAT ÉS TÁJÉKOZTATÁS | IMPRESSZUM
A PPOS tanúsítja, hogy a szolgáltatásunk megfelel a hatályos adatvédelmi jogszabályoknak.