Hatalmasat ugrik a Samsung Galaxy S sorozat
[amennyiben alábbi levelünk olvashatatlan formában vagy képek nélkül jelenik meg, kérjük, kattintson ide!]
Az S10 után várhatólag nem az S11, hanem az S20 jön. Persze nem csak a számozásban lesz nagy a változás.

February 11-én a Samsung a San Francisco-i Unpacked sajtókonferencián bemutatja új Galaxy csúcsmodelljeit.

A nemrég kiszivárgott képek megerősítik azt a teóriát, hogy a dél-koreai gyártó a Huawei példáját követve a 10 után nem egyet ugrik a számozásban, és az S10-et az S11 helyett a Galaxy S20 követi.

Az új csúcsmodell három változatban jelenik meg, és a Galaxy S20-hoz, illetve S20 Plushoz csatlakozik egy S20 Ultra 5G mobil is.

https://services.maxima.hu/upload/images/56599/hatalmasat_ugrik_a_samsung_galaxy_s_sorozat_screenshot_20200119175726_1_original_760x760.jpg

A Galaxy Unpacked konferencián várhatóan bemutatják a Galaxy Fold második verzióját, amely állítólag a most bejelentett Motorola Razr-ra fog hasonlítani, és felbukkan az új Galaxy Buds+ vezeték nélküli fülhallgató is.

Ami az S20-akat illeti, az S20 Ultra 5G-on várhatóan egy 108 megapixeles, 100x zoomos négylencsés kamerát találunk majd, és az S20, illetve S20 Plus is legalább három szerzort kap a hátoldalon

Fontos újdonságot jelent még a 120 hertzes kijelző, amely alkalmas Quad-HD+ felbontásokra, de a legnagyobb frissítési frekvencia a telep kímélése érdekében csak Full-HD+, vagy annál alacsonyabb felbontásban lesz elérhető.
EGYPERCES levelünket a(z) {email} címre küldtük ki.
Ha biztosan meg szeretnéd kapni levelünket a jövőben is, vegyél fel minket címlistádba, kattints ide!
Leiratkozáshoz, kérjük, kattints ide.

Amennyiben kapcsolatba kívánsz lépni velünk, kérjük, leveled az info@egyperces.hu címre küldd. Adatvédelmi nyilvántartási számunk: 634-0004.
JOGNYILATKOZAT ÉS TÁJÉKOZTATÁS | IMPRESSZUM
A PPOS tanúsítja, hogy a szolgáltatásunk megfelel a hatályos adatvédelmi jogszabályoknak.