Amennyiben alábbi levelünk olvashatatlan formában vagy képek nélkül jelenik meg, kérjük, kattintson ide!
Felmoshatja a padlót a riválisokkal a Sony Xperia XZ4


Felbukkant az AnTuTu adatbázisában az Xperia XZ4, és rögtön rekordot is döntött a méréseken.

Egy ideje már tudjuk, hogy közeledik a Sony Xperia XZ4, és azt is tudjuk, hogy remek készüléknek ígérkezik. Nemrég pedig felbukkant az AnTuTu adatbázisában is, az első mérési eredményével együtt.


A Sony eszközei logikus modellszámozást követnek. Az Xperia XZ3 a H8416-os modell, míg az XZ Premium a G8141. A 2016-os modellek pedig az F8331 és F8332 modellszámot kapták. Emiatt szinte biztosra vehető, hogy a mostani I8134 az Xperia XZ4 lesz.

Az AnTuTu mérésein az eszköz felmosta a padlót a rivális készülékekkel, így biztosra vehető, hogy Qualcomm Snapdragon 855 chip dolgozik benne. A készülék majdnem 400 000 pontot ért el a méréseken, vagyis ha nem lenne a 11 és a 12,9 hüvelykes iPad Pro, akkor a toplista élére ugrott volna. Alapvetően a korábban kiszivárgott, Snapdragon 855-alapú Galaxy S10-en is túltett, az 360 000 pontot szerzett.
Természetesen kár lenne ilyen szakaszban bármit biztosra venni, az viszont jól látszik, hogy androidos fronton a Snapdragon 855, és a Sony lekörözhetik a mezőnyt. A Huawei Mate 20 Pro például 305 437 pontra volt képes a méréseken. Azt is érdemes azért megjegyezni, hogy a szintetikus mérések nem utalnak a mindennapi használat gördülékenységére és az általános teljesítményre.

Egy kis extra erő azonban sosem árt, a Snapdragon 855-tel, 3900 mAh-s akkuval, 6 GB RAM-mal, 6,5 hüvelykes, szenzorsávmentes kijelzővel és tripla hátlapi kamerával pedig nagyot szólhat az Xperia XZ4, amely elvileg a február végi MWC-n debütál majd.

Forrás:pcworld.hu
 
 
EGYPERCES - MOBIL levelünket a(z) {email} címre küldtük ki.
Ha biztosan meg szeretnéd kapni levelünket a jövőben is, vegyél fel minket címlistádba, kattints ide!
Leiratkozáshoz, kérjük, kattints ide.

Amennyiben kapcsolatba kívánsz lépni velünk, kérjük, leveled az info@egyperces.hu címre küldd.
Adatvédelmi nyilvántartási számunk: 634-0004.
 
JOGNYILATKOZAT ÉS TÁJÉKOZTATÁS     |     IMPRESSZUM
 

A PPOS tanúsítja, hogy a szolgáltatásunk megfelel a hatályos adatvédelmi jogszabályoknak.