Ez most a 10 legerősebb Androidos telefon a piacon
[amennyiben alábbi levelünk olvashatatlan formában vagy képek nélkül jelenik meg, kérjük, kattintson ide!]
Az AnTuTu közzétette az előző hónap szintetikus benchmark tesztek alapján összeállított toplistáját. A következő összeállításban több olyan készülék is van, ami a nemzetközi piacon még nem került forgalomba csak Kínában. A globális lista egy kicsit másképp festene, az igazán brutál csúcsmobilok nem lennének rajta.

Az első helyen lévő Find X2 Pro-t például hivatalosan még nem lehet megvásárolni hazánkban, de találkozhatunk vele néhány webáruház kínálatában, szürkeimportos változatban. Az Oppo zászlóshajója már sorozatban harmadik hónapja áll a dobogó legfelső fokára. Az ezüstérmes, 600.884 ponttal a standard Oppo Find X2 lett, abból is a 8/256 GB-os variáns. Egy helyet javítva a Xiaomi Mi 10 Pro a harmadikként futott be sőt, hajszálnyival maradt le a második helyről.
https://services.maxima.hu/upload/images/59159/antutuTOP-may.jpg

Egy ilyen toplistánál havi szinten 1000 készülék átlageredményét veszi figyelembe az AnTuTu, ez alapján készül el a végleges sorrend. Ha egy frissítés minimális teljesítménynövekedést hoz egy mobilnak, könnyen javíthat akár több helyet is. Úgy tűnik többségében az Oppo mobiljai uralják a listát, a negyedik a Ace 2 lett, az ötödik helyet pedig az iQOO Neo 3 szerezte meg. A Redmi K30 Pro Zoom által elért 594.188 pont a hatodik helyre volt elég. A lista hetedik helyezettje a Vivo iQOO 3, amit a Realme X50 Pro követ a nyolcadik helyen.

https://services.maxima.hu/upload/images/59159/oppo-find-x2-pro-records.jpg

A OnePlus 7 Pro is befért még a Top10-be, a sereghajtó pedig a Vivo NEX 3S lett 582.971 ponttal. Ha megnézitek az összes készülékben Snapdragon 865 rendszerchip van, a Huawei labdába sem bírt rúgni a Kirin 990 5G-vel, Samsung telefon pedig nincs az összeállításban.

Forrás:gsmring.hu
EGYPERCES levelünket a(z) {email} címre küldtük ki.
Ha biztosan meg szeretnéd kapni levelünket a jövőben is, vegyél fel minket címlistádba, kattints ide!
Leiratkozáshoz, kérjük, kattints ide.

Amennyiben kapcsolatba kívánsz lépni velünk, kérjük, leveled az info@egyperces.hu címre küldd. Adatvédelmi nyilvántartási számunk: 634-0004.
JOGNYILATKOZAT ÉS TÁJÉKOZTATÁS | IMPRESSZUM
A PPOS tanúsítja, hogy a szolgáltatásunk megfelel a hatályos adatvédelmi jogszabályoknak.