Ez most a 10 legerősebb Androidos csúcsmobil az AnTuTu szerint
[amennyiben alábbi levelünk olvashatatlan formában vagy képek nélkül jelenik meg, kérjük, kattintson ide!]
Az AnTuTu minden hónap elején közzéteszi az elmúlt hónap szintetikus tesztjei alapján összeállított TOP 10-es listáját, a rangsor készülékenként 1000 modell eredményének az átlagából születik.

Novemberben még a Vivo NEX 3 volt az első helyen, de a két házon belüli rivális letaszította a trónról, és ezzel a harmadik helyre csúszott vissza. Az első két helyet – a Snapdragon 865-tel szerelt mobilok érkezéséig – kibérelte magának a Vivo iQOO Neo 855 Racing és az IQOO Pro 5G. Valószínűleg ezt a két mobilt sokan nem ismeritek, az iQOO a Vivo almárkája és gamer telefonokkal foglalkoznak, nem mi vagyunk nekik a célpiac, hanem az ázsiai országok lakói. A OnePlus 7T széria egyik tagja sem fért már fel a dobogóra, egy hónappal ezelőtt még a OnePlus 7T a harmadik volt, most a 493.517 pont már csak a negyedik helyre volt elég. Picit lemaradva az ötödik helyen pedig a nagytesót a OnePlus 7T Pro-t találjuk.

https://services.maxima.hu/upload/images/56327/vivo-iqoo-neo.jpg

Az Asus gamer mobilja a ROG Phone 2 is egy helyet rontott, de most 491.167 pontos átlagot szedett össze, szemben a novemberi 480.020 ponttal. A hetedik helyre a Google szolgáltatások nélkül érkező Honor V30 Pro került, amit – egy hazánkban kevésbé ismerős mobil – a Realme X2 Pro követ. Hiába a Snapdragon 855+ rendszerchip és a 12 GB RAM a Black Shark 2 Pro és a Xiaomi Mi 9 Pro 5G csak a kilencedik és a tizedik helyre került. Az első Snapdragon 865-ös mobilok megjelenését követően rendesen átalakul majd a lista, azt viszont még nem tudjuk melyik készülék kapja majd meg elsőként a Qualcomm új csúcslapkáját. Az biztos, hogy a február 11-én érkező Galaxy S20 mobilok egyes országokba már ezzel fognak érkezni.

Forrás:gsmring.hu
EGYPERCES levelünket a(z) {email} címre küldtük ki.
Ha biztosan meg szeretnéd kapni levelünket a jövőben is, vegyél fel minket címlistádba, kattints ide!
Leiratkozáshoz, kérjük, kattints ide.

Amennyiben kapcsolatba kívánsz lépni velünk, kérjük, leveled az info@egyperces.hu címre küldd. Adatvédelmi nyilvántartási számunk: 634-0004.
JOGNYILATKOZAT ÉS TÁJÉKOZTATÁS | IMPRESSZUM
A PPOS tanúsítja, hogy a szolgáltatásunk megfelel a hatályos adatvédelmi jogszabályoknak.