Elöl-hátul kijelző lesz a Xiaomi Mi Mix Alpha
[amennyiben alábbi levelünk olvashatatlan formában vagy képek nélkül jelenik meg, kérjük, kattintson ide!]
A Vivo NEX 3 és a Mate 30 Pro vízeséses kijelzőjét máris továbbgondolta a Xiaomi, méghozzá nem is akárhogy. Az új csúcsmobiljuk a Mi Mix Alpha megjelenítője a széleken lekanyarodva a hátlapon is folytatódik, erről árulkodik néhány frissen kiszivárgott renderkép.
A Mi Mix Alpha, ami szakít minden eddig látott dizájnnal, és egy teljesen új külsővel fog érkezni. A kínai cég már meg is kezdte a készülék promotálását, az elmúlt napokban megtudtunk, hogy 100% feletti képernyő/test aránnyal érkezik majd a masina és csatlakozni tud az 5G hálózatra is.
https://services.maxima.hu/upload/images/54522/xiaomi_alpha-cover.jpg
Nyilvánvalóan felsőkategóriás okostelefonról van szó, így a motorháztető alá a legerősebb Qualcomm chipset, a Snapdragon 855+ fog kerülni. A Xiaomi marketinggépezete tovább dübörög, most elárulták milyen anyagokból készül az új zászlóshajó, ezek a titán, szilicium-oxid és az alumínium-oxid. Titán valószínűleg a kerethez kell majd, a szilícium-oxid az üvegiparban használt egyik elsődleges alkotóelem, az alumínium-oxidot pedig a kemény üveg előállításához szokták használni. A képen látható szöveg szerint, a Xiaomi mindig vizsgálja, hogy milyen új anyagokat vethetnek be a mobiliparban.
Feltehetően sokan nem tudják elképzelni miként fest majd a mobil, érkezett néhány renderkép is, amik a végleges dizájnról árulkodnak. A képek alapján egyelőre nehéz lenne megmondani miért lesz jó nekünk ez a dizájn. A kijelző hátlapon lévő felülete azért elég sűrűn fog találkozni apró porszemcsékkel vagy bármi mással, ami kárt tehet benne. A két oldalt található ív miatt, valószínű normális üvegfóliát sem lehet majd rá tenni, talán valami gyári tok tud majd gondoskodni az eszköz megfelelő védelméről. A Mi Mix Alpha a hajlítható kijelzős telefonok technológiáját veszi kölcsön. Gyakorlatilag semmi mást nem csinált a Xiaomi, csak a panelt szépen a hátlapra “hajtották”.
https://services.maxima.hu/upload/images/54522/mi_mix_alpha_con2.jpeg

Forrás:gsmring.hu
EGYPERCES levelünket a(z) {email} címre küldtük ki.
Ha biztosan meg szeretnéd kapni levelünket a jövőben is, vegyél fel minket címlistádba, kattints ide!
Leiratkozáshoz, kérjük, kattints ide.

Amennyiben kapcsolatba kívánsz lépni velünk, kérjük, leveled az info@egyperces.hu címre küldd. Adatvédelmi nyilvántartási számunk: 634-0004.
JOGNYILATKOZAT ÉS TÁJÉKOZTATÁS | IMPRESSZUM
A PPOS tanúsítja, hogy a szolgáltatásunk megfelel a hatályos adatvédelmi jogszabályoknak.