Amennyiben alábbi levelünk olvashatatlan formában vagy képek nélkül jelenik meg, kérjük, kattintson ide!
Doro 2404 - ez csak egy mobiltelefon, de tényleg


A Doro 2404 elképesztően buta, viszont pont ebben rejlik a nagyszerűsége. Semmit, de semmit nem lehet vele csinálni, kizárólag telefonálni, szöveges üzenetet írni és vészjelezni. Mindezt szögegyszerűen.

Kialakítás, tartozékok

A Doro 8040 kissé komplexebb okosfunkciói azért nem feltétlenül tartoztak a faék egyszerűségű megoldások közé, az irányvonal viszont alapvetően jónak tekinthető. A párbeszédes logikára épülő felhasználói felület, a nagyméretű megjelenítés és a gyorselérésű, hatalmas ikonok azért jóval barátságosabbak, mint a hagyományos Android, viszont bőven maradtak benne zavaró vagy bizonytalanságot keltő opciók és felületek. Na, a Doro 2404-ben ilyesminek nyoma sincs. Meg egyébként a GSM funkción kívül nagyjából semmi érdemlegesnek. Ez pedig ebben az esetben igazán remek.


Egészen egyszerűen semmi egyebet nem lehet vele csinálni, mint telefonálni és maximum FM-rádiót hallgatni. Ehhez egyébként egy hagyományos kialakítású, mikrofonos, felvevőgombos fülest is mellékelnek. A fényképezést azért nem említjük, mert technikailag ugyan lehetséges, van benne szenzor, meg minden, gyakorlatilag viszont mindent csinál a készülék csak fotóra emlékeztető felvételt nem. A kialakítás és kezelés viszont kényelmes, az alapfunkciók elérése és megjelenése egyszerű és logikus, semmiféle bonyodalomra nem kell számítanunk, nincs elburjánzó menürendszer és felesleges funkciók.


A kagyló formátum ráadásul praktikus is, a kijelző védve van, a készülék apró helyen is elfér, stabilan fogható, amit a lekerekített élek és vonalak is segítenek. A zsanér elég feszesnek tűnik ahhoz, hogy folytatólagosan nyitogatva se lazuljon ki idő előtt, az előlapra pedig jutott színes értesítő ikon is.
A VGA kamera és a szerény LED segédfény alatt két piktogram is tud villogni, a felső üzenetet vagy hívást jelez, az alsó pedig az akkumulátor töltöttségéről tájékoztat. A szerkezet alsó negyede elül és hátul is vízszintesen texturált, ami tényleg jobb tapadást biztosít. Nem mintha a többi része olyan csúszós lenne.

Forrás: mobilarena.hu

 
 
EGYPERCES - MOBIL levelünket a(z) {email} címre küldtük ki.
Ha biztosan meg szeretnéd kapni levelünket a jövőben is, vegyél fel minket címlistádba, kattints ide!
Leiratkozáshoz, kérjük, kattints ide.

Amennyiben kapcsolatba kívánsz lépni velünk, kérjük, leveled az info@egyperces.hu címre küldd.
Adatvédelmi nyilvántartási számunk: 634-0004.
 
JOGNYILATKOZAT ÉS TÁJÉKOZTATÁS     |     IMPRESSZUM
 

A PPOS tanúsítja, hogy a szolgáltatásunk megfelel a hatályos adatvédelmi jogszabályoknak.