Bő egy hét alatt 100 ezer darab kelt el a Honor V30-ból
[amennyiben alábbi levelünk olvashatatlan formában vagy képek nélkül jelenik meg, kérjük, kattintson ide!]
Úgy tűnik Kínában továbbra is töretlen a Huawei népszerűsége, másodpercek alatt fogyott el az első készlet a Honor V30 és V30 Pro-ból.

A Honor a múlt héten mutatta be a Honor V30 5G és Honor V30 Pro 5G készülékeket. Az azóta eltelt idő alatt Kínában megvolt az első értékesítés és villám gyorsan elfogyott a V30 széria. A vállalat szerint mindössze három másodperc kellett ahhoz, hogy elfogyjon az első készlet. Ennyi idő alatt vegyesen 100.000 darabot értékesítettek a V30 5G és a V30 Pro 5G modellekből. Sajnos a V30 széria még csak Kínában érhető el és továbbra sem tisztázott, hogy a globális piacon mikor fognak megjelenni.

https://services.maxima.hu/upload/images/55895/honor-v30-cover-1.jpg
Ami a hardverspecifikációkat illeti a  Honor V30 5G és a Honor V30 Pro 5G egyaránt 6,57 hüvelykes Full HD+ felbontású LCD kijelzővel érkezett. Viszont, akárcsak a Huawei Nova 6 szériánál, az ujjlenyomatolvasó itt sem a megjelenítőben, hanem a bekapcsológombban kapott helyet. Mindkét modell esetében adott a hátoldalon lévő három hátlapi kamera. A számítások elvégzését a V30-nál Kirin 990 míg a Pro variánsnál Kirin 990 5G lapka végzi. Remélhetőleg a Mate 30 termékcsaládhoz hasonlóan, rövid időn belül Európában is beszerezhető lesz legalább az egyik készülék.


Forrás:gsmring.hu
EGYPERCES levelünket a(z) {email} címre küldtük ki.
Ha biztosan meg szeretnéd kapni levelünket a jövőben is, vegyél fel minket címlistádba, kattints ide!
Leiratkozáshoz, kérjük, kattints ide.

Amennyiben kapcsolatba kívánsz lépni velünk, kérjük, leveled az info@egyperces.hu címre küldd. Adatvédelmi nyilvántartási számunk: 634-0004.
JOGNYILATKOZAT ÉS TÁJÉKOZTATÁS | IMPRESSZUM
A PPOS tanúsítja, hogy a szolgáltatásunk megfelel a hatályos adatvédelmi jogszabályoknak.