Amennyiben alábbi levelünk olvashatatlan formában vagy képek nélkül jelenik meg, kérjük, kattintson ide!
Alcatel 1X Android Oreovan


Az Alcatel 1X az Android Oreo (Go kiadás) olyan készülék, amely rendelkezik az újragondolt népszerű Google-alkalmazásokkal, melyek magában foglalják a Google Go-ot, a Google Maps Go-ot, a Gmail-t és további sok más alkalmazást.
Facebook Lite-tal is rendelkezik, valamint hozzáférést biztosít a teljes Android-alkalmazások-, és játék készletekhez a Google Playen keresztül. Az Android Oreo (Go kiadás) célja, hogy kétszer akkora tárhelyet biztosítson a készüléken, amely így a 16Gb-al sokkal több helyet szabadít fel az Alcatel 1X-en, további microSD hozzáadásával 32 GB-ra bővíthető a memória. Ezenkívül az Alcatel 1X Google Asszisztens Go programmal rendelkezik, amely segít a menetközbeni problémák megoldásában a hang felismerő funkció segítségével. Egyszerűen csak meg kell érinteni és lenyomva tartani a home gombot az indításhoz, és már meg is lehet kérni a Google Asszisztenst, hogy küldjön üzeneteket, indítson hívásokat, játsszon le YouTube-videókat és zenét, állítson be értesítéseket és kezelhessen sok más feladatot és szolgáltatást. Ez mindenkinek a saját személyes Google-ja, ami mindig készen áll a segítségnyújtásra.


Az Android Oreot (Go kiadás) kifejezetten úgy optimalizálták, hogy kiemelkedjen a Google és Android korlátozott memóriával és feldolgozási teljesítményel rendelkező okostelefonok köréből, és örömmel látjuk, hogy a TCL Communication elindította az egyik legelső eszközt az Android Oreo (Go kiadás) az Alcatel 1X-ben.

Fantasztikus kinézet és érzés
Az Alcatel 1X különböző stílusokat nyújt a felhasználóknak és az Alcatel 2018-as portfóliójának bármely más eszközére. Két stílusban érhető el: a bársonyos Suede kollekció és a vibráló Satin gyűjtemény. Mindkettő különböző színekben kapható, mint a Suede Dark Blue, a Suede Dark Grey és a Satin Soft Gold.

Nagyszerű megtekintési élmény
Az anyavállalat TCL díjnyertes megjelenítési technológiájának hasznosításával az Alcatel 1X 18:9-es kijelzője lehetővé teszi az ügyfelek számára egy 5,3 hüvelykes képernyő kisebb méretű megjelenítését, így könnyebben és kényelmesen böngészhet az interneten, kapcsolatba léphet barátaival és szeretteivel a social media felületein és elérheti a legfrissebb híreket.

Forrás: kutyu.hu
 
 
EGYPERCES - MOBIL levelünket a(z) {email} címre küldtük ki.
Ha biztosan meg szeretnéd kapni levelünket a jövőben is, vegyél fel minket címlistádba, kattints ide!
Leiratkozáshoz, kérjük, kattints ide.

Amennyiben kapcsolatba kívánsz lépni velünk, kérjük, leveled az info@egyperces.hu címre küldd.
Adatvédelmi nyilvántartási számunk: 634-0004.
 
JOGNYILATKOZAT ÉS TÁJÉKOZTATÁS     |     IMPRESSZUM
 

A PPOS tanúsítja, hogy a szolgáltatásunk megfelel a hatályos adatvédelmi jogszabályoknak.