ÁTGONDOLT ÉS KIVÁLÓ ÁR-ÉRTÉK ARÁNYÚ LETT A HONOR 30S
[amennyiben alábbi levelünk olvashatatlan formában vagy képek nélkül jelenik meg, kérjük, kattintson ide!]
A Honor széria új tagja 350 dollár alatt nyújt remek tempót, 64 megapixeles kamerát és 5G támogatást.

https://services.maxima.hu/upload/images/57945/30s_2.jpg

A Honor 30 széria legfrissebb tagja elképesztően összeszedett lett, persze nem hibátlan, de nem is egy zászlóshajóról beszélünk. Aránylag kedvező összegért cserébe nagyon átgondolt specifikációt nyújt az eszköz, úgy tűnik, a tervezők tényleg átgondolták a felhasználói igényeket a tervezés során.

A készülék felületét egy 6,5 hüvelykes megjelenítő tölti ki, ami IPS technológiás, annak köszönhetően a fényerejével biztosan nem lesz gond. A felhasznált panel 2400 x 1080 képpontos felbontással rendelkezik, támogatja a HDR-t és 96%-ban tudja megjeleníteni az NTSC színteret, szóval igazán jó minőségben tud tündökölni. Káva alig van a képernyő körül, így jöhetett ki, hogy 90% feletti a hasznos felület aránya az előlapon, a kamera is csak egy apró lyukba került.

Az eszköz az Android 10 operációs rendszert vonultatja fel, amire a tervezők a Magic UI 3.1.1 grafikus felületet húzták rá. Remek extrákkal lehet itt számolni, melyek a funkcionalitásra és a sebességre is pozitív hatással vannak. De sajnos a Google Mobile Services csomag ennek a modellnek sem a része, a HMS-t vonultatja fel, és emiatt valószínűleg a legtöbb vásárlót elbukja Kínán kívül.

Az előlapi kamerája a szerkezetnek 16 megapixeles, 1080p-s videózást támogat, és F/2.0-s az apertúrája. A hátlapon négy képalkotó sorakozik, és itt az elsődleges már 64 MPixeles szenzorra épül F/1.8-as apertúrával, van itt PDAF eljárást használó fókuszálás és persze pixel binning lehetőség is az érzékenység növelésére. két 8 megapixeles társkamerával lett a gép ellátva, az egyik háromszoros optikai zoomot tud, a másik pedig ultra-széles látószöggel szolgál. Végül egy 2 MPixeles segédkamera is akad itt, ami a mélységinfót szolgáltatja. Videózásnál 4K UHD minőséggel és 960 FPS-es szuperlassítással lehet számolni.

A Huawei itt egy teljesen új rendszerchipet használ a Kirin 820 személyében. Ez a lapka magában foglal egy 5G modemet, három klaszterre van bontva, van benne egy kiemelt tempóra képes Cortex-A76 egység, három szerényebb órajelű Cortex-A76, és négy hatékony Cortex-A55, adott egy NPU, az IGP szerepét pedig egy Mali-G57 MP6 kapta. A Honor 30S tárhelye 128 vagy 256 GB lehet, és ami pedig a rendszermemóriát illeti, csak 8 GB-os opcióval lehet számolni. A háttértár bővíthető, de NM Card kell hozzá.

Dual-SIM-es lett az eszköz, ami sokaknak lesz pozitívum. A kapcsolati lehetőségek között a legizgalmasabb kétségtelenül az 5G támogatás, ami a Sub-6 frekvenciatartományban működik (SA/NSA), emellett van itt 4G LTE hálózati modem is VoLTE-vel megtoldva. A Honor 30S rendelkezik továbbá 802.11ac szabványnak is megfelelő, kétsávos Wi-Fi-vel, Bluetooth 5.1 modullal és A-GPS vevővel is. Az NFC chipről nem esett szó, de reményeink szerint ez is része a vasnak.

Elvileg fémből van a keret, de antennacsíkokkal nem kell számolni, a hátlap pedig az eszköz frontjához hasonlóan üveggel lett borítva, ráadásul ezen a ponton íveltek a peremek (3D). Fekete, fehér és zöld színekben lehet majd hozzájutni a masinához. A mobil 190 grammot nyom, és 162,31 x 75 x 8,58 milliméteres vonalakkal rajzolható körül.

A szerkezez oldalán lett elhelyezve az ujjlenyomat-olvasó, ami nagyon gyorsan és pontosan fog üzemelni, miközben minden helyzetben elérhető. És még a kereten kiemelendő egy C-típusú USB és egy 3,5 mm-es Jack aljzat is. A Honor újdonsága egy 4000 milliamperórás kapacitású akkumulátorral lett ellátva, így átlagos üzemidőt nyújthat. És támogatja a gyorstöltést, méghozzá 40 wattos teljesítménnyel (10 V / 4 A), szóval fürgén szívja majd magába az energiát, mindössze 30 perc elég neki a 0-70%-os töltéshez.
A Honor 30S már előrendelhető Kínában, és ott a készülék április 7-étől lesz megvásárolható. Az újdonság a 8/128 GB-os kiszerelésben átszámítva kb. 340 dollárba kerül majd, a 256 GB-nyi tárhelyet nyújtó változata pedig nagyjából 380 dollárt kóstál majd.

Forrás:ipon.hu
EGYPERCES levelünket a(z) {email} címre küldtük ki.
Ha biztosan meg szeretnéd kapni levelünket a jövőben is, vegyél fel minket címlistádba, kattints ide!
Leiratkozáshoz, kérjük, kattints ide.

Amennyiben kapcsolatba kívánsz lépni velünk, kérjük, leveled az info@egyperces.hu címre küldd. Adatvédelmi nyilvántartási számunk: 634-0004.
JOGNYILATKOZAT ÉS TÁJÉKOZTATÁS | IMPRESSZUM
A PPOS tanúsítja, hogy a szolgáltatásunk megfelel a hatályos adatvédelmi jogszabályoknak.