Virtuális beszélgetést szervezünk az újraindulás marketingjéről
[amennyiben alábbi levelünk olvashatatlan formában vagy képek nélkül jelenik meg, kérjük, kattintson ide!]
A Wizz Air, az Extreme Digital, a Renault, a CIB Bank, a Szállás.hu, a Vylyan és a Müpa marketingeseivel és veletek beszélgetünk a Kreatív következő virtuális eseményén, másfél órában.

Május 26-án tartjuk a Kreatív következő virtuális eseményét, a Rögtön jövünk!-öt, ahol az ezekben a hetekben mindannyiunkat foglalkoztató témáról, a karanténból kifelé tartó Magyarországon bevethető marketingstratégiákról és -kommunikációról beszélgetünk vendégeinkkel.

Az első háromnegyed órában arról, hogyan érdemes most és az év hátralevő részében sáfárkodni a termékkel, szolgáltatással: hogyan mozdítható meg a raktárkészlet, köthető le a kapacitás, vonzható be nemsokára a vendég, a néző? Milyen akciókra kapják most fel a fejüket a célcsoportok, és hogyan cselekszik helyesen, aki a márkája hosszú távú értékére is figyelni szeretne közben?

A vendégeink Szarka Szilvia, az Extreme Digital marketingvezetője, Tommy Seres, a Wizz Air szenior márkamenedzsere, Egri Gábor, a Müpa értékesítési- és marketing igazgatója és Mezősi Rita, aki a Vylyan borászat márkájáért felel. A beszélgetés közben, chat formájában te is kérdezhetsz tőlük!

A második blokk témája az újraindulás időszakában elinduló kampányok hangvétele lesz. Hogyan maradhat a márkád kontextusreleváns, hogyan jelezheti, hogy képben van és empatikus a fogyasztói megváltozott élethelyzetével anélkül, hogy ez borongásba csapna át? Mit bumfordiság most mutatni egy reklámban? Megéri-e az elsők között újra normális körülmények között forgatni, ha szabad lesz?

Beszélgetőtársaink Szinai Ádám, a CIB Bank marketing- és kommunikációs vezetője, Sóstói Tamás, a Renault Hungária marketingkommunikációs és CRM vezetője, Trepess Beatrix, a Szállás.hu kampánymenedzsere és Heuthaler Orsolya, aki a Café Communications stratégiai tervezőjeként olyan márkákon dolgozik, mint az OTP Bank vagy a Rama. Természetesen rájuk is záporozhatnak a chatkérdések!

Az online videós konferencia platformja a Cisco WebEx, a meghívó birtokában böngészőből is tudod majd használni, de natív appja is van desktopra és mobilra is. Képben csak az előadókat látod majd, a többi nézővel nem foglaljuk a képernyődet, és téged sem látnak mások. 

Forrás:kreativ.hu
EGYPERCES levelünket a(z) {email} címre küldtük ki.
Ha biztosan meg szeretnéd kapni levelünket a jövőben is, vegyél fel minket címlistádba, kattints ide!
Leiratkozáshoz, kérjük, kattints ide.

Amennyiben kapcsolatba kívánsz lépni velünk, kérjük, leveled az info@egyperces.hu címre küldd. Adatvédelmi nyilvántartási számunk: 634-0004.
JOGNYILATKOZAT ÉS TÁJÉKOZTATÁS | IMPRESSZUM
A PPOS tanúsítja, hogy a szolgáltatásunk megfelel a hatályos adatvédelmi jogszabályoknak.