Újra összeáll a Jóbarátok csapata
[amennyiben alábbi levelünk olvashatatlan formában vagy képek nélkül jelenik meg, kérjük, kattintson ide!]
Az HBO új streaming szolgáltatásán, az HBO Max-on lesz látható, amint 15 év után újra összeáll a legközkedveltebb televíziós vígjátéksorozat, a Jóbarátok csapata.

https://services.maxima.hu/upload/images/57211/friends-logo-cover-678x381.png

Egy egészen egyedi epizód erejéig összeáll minden idők egyik legközkedveltebb televíziós vígjátéksorozata, a Jóbarátok csapata. Ezt a különleges epizódot az HBO hamarosan debütáló új streaming szolgáltatása, a Max vetíti majd. Az HBO Max májusban indul, a Jóbarátok (eredeti nevén Friends) konkrétan a bevezető kampány egyik eleme – írja a The Geek a BBC beszámolója alapján.

Az már egészen biztos, hogy a teljes csapat, mind a hat jóbarát bevállalta ismét a szerepet, így

Jennifer Aniston, David Schwimmer, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Courtney Cox és Matthew Perry is látható lesz a különleges Jóbarátok-epizódban.


Matthew Perry és a többiek ezt egy Instagram-bejegyzéssel meg is erősítették. A fotón a stábtagok közös képe látható egy „történik épp” (It’s happening…) felirattal.

Ahogyan azt a thegeek.hu felidézte: a Jóbarátok tíz évadát 1994-2004 között vetítették, a befejező epizódot 52,5 millióan nézték az Egyesült Államokban, és ezzel a 2000-es évek legtöbbet megnézett sorozatepizódja lett.

A Netflixen egyébként jelenleg is megtalálható a Jóbarátok 10 évada, ahol máig nagyon népszerű. Az HBO Max indulásával egyidejűleg azonban várhatóan lekerül onnan májusban a széria.

A hírek szerint az HBO 425 millió dollárt fizetett a korábbi évadok sugárzási jogáért. A Variety értesülése szerint a Jóbarátok főszereplői fejenként körülbelül 2,5 millió dollárt kapnak majd a szereplésért.

Úgy tudni, a különleges epizód időtartama 1 órás lesz. Némiképp csalódást kelthet a sorozat rajongóiban, ha igazak azok az állítások, hogy elsősorban interjúkra lehet számítani benne a régi szereplőktől.

Forrás:media1.hu
EGYPERCES levelünket a(z) {email} címre küldtük ki.
Ha biztosan meg szeretnéd kapni levelünket a jövőben is, vegyél fel minket címlistádba, kattints ide!
Leiratkozáshoz, kérjük, kattints ide.

Amennyiben kapcsolatba kívánsz lépni velünk, kérjük, leveled az info@egyperces.hu címre küldd. Adatvédelmi nyilvántartási számunk: 634-0004.
JOGNYILATKOZAT ÉS TÁJÉKOZTATÁS | IMPRESSZUM
A PPOS tanúsítja, hogy a szolgáltatásunk megfelel a hatályos adatvédelmi jogszabályoknak.