Amennyiben alábbi levelünk olvashatatlan formában vagy képek nélkül jelenik meg, kérjük, kattintson ide!
Új terepen tarolna az Instagram


Saját, önálló vásárlási alkalmazást fejleszt az Instagram a The Verge információi szerint. A fotómegosztási szolgáltatásról híressé vált platform az e-kereskedelmi piacra való betörését gyorsítaná fel a megoldással.


A The Verge a terveket ismerő forrásaira hivatkozva azt írja, hogy az új alkalmazáson belül a felhasználók válogathatnak majd az általuk követett kereskedők kínálatából, és az appon keresztül azonnal meg is vehetik a kiválasztott árucikkeket. Az Instagram egyébként már most is kínál lehetőséget arra, hogy felhasználói az alkalmazásból egyszerűen eljuthassanak a kereskedők oldalára, ahol már vásárolhatnak.

Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy mikor indul majd az új alkalmazás és a The Verge írása szerint még az is előfordulhat, hogy végül ejtik az elképzelést. Az e-kereskedelmi piacon való komolyabb megjelenés egyébként logikus lépés lenne a cég részéről, hiszen több mint 25 millió vállalkozásnak van Instagram fiókja, és a felület regisztrált felhasználóinak 80 százaléka legalább egy céget követ az oldalon.

Forrás: mmonline.hu


 
 
EGYPERCES - MÉDIA ÉS MARKETING levelünket a(z) {email} címre küldtük ki.
Ha biztosan meg szeretnéd kapni levelünket a jövőben is, vegyél fel minket címlistádba, kattints ide!
Leiratkozáshoz, kérjük, kattints ide.

Amennyiben kapcsolatba kívánsz lépni velünk, kérjük, leveled az info@egyperces.hu címre küldd.
Adatvédelmi nyilvántartási számunk: 634-0004.
 
JOGNYILATKOZAT ÉS TÁJÉKOZTATÁS     |     IMPRESSZUM
 

A PPOS tanúsítja, hogy a szolgáltatásunk megfelel a hatályos adatvédelmi jogszabályoknak.