[amennyiben alábbi levelünk olvashatatlan formában vagy képek nélkül jelenik meg, kérjük, kattintson ide!]
SZABADULOSZÓBA, motivációs eszköztárai,
VIGYÁZAT, csak OFFSITE!
Ücsörögtök a tárgyalóban. Már megint brainstormingot kell vezetned, de nincs inspirációd? A kollégák se dobálják be a jobbnál jobb ötleteket, inkább papírgalacsint gyártanak. Lehet egy kicsit fel kellene rázni a hangulatot...

Most képzeld el, hogy a csapatodnak el kell zarándokolna 3 varázslóhoz, hogy megszerezzétek a tűz, víz és föld rúnákat. Ehhez minden varázsló előtt bizonyítani kell a csapat leleményességét, erejét, és csapatszellemét. A végállomáson a rúnák erejét egyesítve a csapat kinyithatja a titkok ládáját, mely jutalmat rejt számukra.

Te melyiket választanád?
FOKOZD JÁTSZVA A KREATIVITÁST!

A fentieknek megfelelően, a PÁNiQ-INSTANT bármelyik szolgáltatását választva, egy kreált, fantáziavilág szereplői lehettek, amelyben egy-egy küldetést kell teljesítenetek, természetesen adott idő alatt.

Minden egyes játékmenetet a Ti cégetek tevékenységéhez, valamint annak arculatához igazítunk a felhasznált eszközökön, információkon, színeken és logókon át, egészen a játék történetéig.
Amennyiben bármilyen kérdésed/kérdésetek van, vagy csak felkeltettük az érdeklődésed, keress minket elérhetőségeink bármelyikén!
EGYPERCES levelünket a(z) {email} címre küldtük ki.
Ha biztosan meg szeretnéd kapni levelünket a jövőben is, vegyél fel minket címlistádba, kattints ide!
Leiratkozáshoz, kérjük, kattints ide.

Amennyiben kapcsolatba kívánsz lépni velünk, kérjük, leveled az info@egyperces.hu címre küldd. Adatvédelmi nyilvántartási számunk: 634-0004.
JOGNYILATKOZAT ÉS TÁJÉKOZTATÁS | IMPRESSZUM
A PPOS tanúsítja, hogy a szolgáltatásunk megfelel a hatályos adatvédelmi jogszabályoknak.