A Vodafone abban a formában, ahogy ismerted, többé nem létezik
[amennyiben alábbi levelünk olvashatatlan formában vagy képek nélkül jelenik meg, kérjük, kattintson ide!]
A Vodafone és UPC közös történetének következő lépéseként változott a Vodafone Magyarország hosszú cégneve. A „Mobil” szó törlésével 2019. október 1-től a vállalat új neve hivatalosan Vodafone Magyarország Távközlési Zártkörűen Működő Részvénytársaság – közölte a Kreatívval a vállalat.

A Vodafone a névváltással arra reflektál, hogy a UPC felvásárlásával a „lakossági előfizetők számára is képes lesz konvergens, vagyis a mobil mellett vezetékes telefon- és internet-, valamint televíziós szolgáltatások nyújtására” – fogalmaz a közlemény. A „lakossági" kitétel azért fontos, mert a Vodafone üzleti partnerei számára már 2016 óta nyújt konvergens üzleti megoldásokat.

A szolgáltató rövid cégneve, a Vodafone Magyarország Zrt. nem változik. A Társaság cégjegyzékszáma, adószáma, bankszámla száma, székhely és számlaküldési címe, valamint egyéb céges adatai szintén változatlanok maradnak.

A Vodafone Magyarország augusztus elsején lett a UPC Magyarország száz százalékos tulajdonosa. A két szolgáltató cégcsoportként működve azóta közösen bővíti gigabit-képes szolgáltatásait és fejleszti mobil- és vezetékes hálózatait.

https://services.maxima.hu/upload/images/55024/704566.jpg

A közlemény hangsúlyozza, hogy a Vodafone és a UPC egyelőre különálló vállalatként működnek tovább, az ügyfeleket változatlanul az eddig megszokott ügyfélszolgálati csatornákon szolgálják ki. Szeptember elsejétől viszont már minden olyan ügyfél kedvezményben részesül, aki rendelkezik egy Vodafone mobil havidíjas és legalább egy otthoni UPC vezetékes – internet, telefon vagy kábeltelevízió – előfizetéssel.

A két cég összeolvadása várhatóan 2020 áprilisában fog megtörténni, ezt követően a Vodafone saját márkája alatt értékesíti mobil- és vezetékes szolgáltatásait.

Forrás:kreativ.hu

https://services.maxima.hu/upload/images/55024/468x60_3.jpg
EGYPERCES levelünket a(z) {email} címre küldtük ki.
Ha biztosan meg szeretnéd kapni levelünket a jövőben is, vegyél fel minket címlistádba, kattints ide!
Leiratkozáshoz, kérjük, kattints ide.

Amennyiben kapcsolatba kívánsz lépni velünk, kérjük, leveled az info@egyperces.hu címre küldd. Adatvédelmi nyilvántartási számunk: 634-0004.
JOGNYILATKOZAT ÉS TÁJÉKOZTATÁS | IMPRESSZUM
A PPOS tanúsítja, hogy a szolgáltatásunk megfelel a hatályos adatvédelmi jogszabályoknak.