Öt szín a lakberendezők szerint, amivel tilos lenne kifestened a lakást
[amennyiben alábbi levelünk olvashatatlan formában vagy képek nélkül jelenik meg, kérjük, kattintson ide!]
Falfestés

A lakás különböző pontjainak kifestése igazi kihívást jelent, hiszen miután kiválasztottuk és felkentük a leginkább tetsző rányalatot, évekig kell majd ugyan azt a színt bámulnunk nap mint nap. Így érthető módon komoly dilemmát jelent a döntés, amit előfordul, hogy a későbbiekben még így is megbánunk. Vannak bizonyos színek amelyek bár nagyon divatosak vagy mutatók, még maguk a lakberendezők sem javasolnak. Most elárulták, melyik színek azok, amikkel soha nem szabadna kifestenünk a lakást különböző pontjait.

Tiltólistás színek

Ha épp lakásfestésen töröd a fejed, akkor alaposan fontold meg, milyen színek mellett döntesz majd. Azonban a lakberendezők óriási segítséget nyújtanak, hiszen elárulták, melyik az a tíz árnyalat, amit a legtöbb ember a későbbiekben általában meg szokott bánni. Lapozd végig a galériát, mutatjuk miket helyezz tiltólistára.

https://services.maxima.hu/upload/images/56913/pasztell.jpg
A pasztell színek hiába divatosak sokszor, általában ezek az elsők között vannak, ha megbánásról van szó. Komolytalanná teszik a lakást, és olyanok, mintha egy cukorkavilágba csöppentünk volna, ez pedig hosszú távon frusztrálóvá válhat. 
https://services.maxima.hu/upload/images/56913/rikito.jpg
Bármilyen helyiségről is van szó, kerüljük a rikító és erőteljes színeket - köztük a narancssárgát, és a vérvöröset. Ezek egy év után borzasztóan idegesítik a lakókat. 
 
https://services.maxima.hu/upload/images/56913/barna.jpg
A barna szín szintén a későbbi eladásnál jelent problémát, a kutatások alapján azok a házak kevesebb pénzért kelnek el, ahol ilyen árnyalatú a fal. 
https://services.maxima.hu/upload/images/56913/kek.jpg
A kék szín mellett sem ajánlott dönteni. Ráadásul a kutatások alapján azok, akik kék szobában élnek sokkal többet nassolnak és inkább kívánják meg a cukros üdítőket. 
https://services.maxima.hu/upload/images/56913/feher.jpg
A szakemberek szerint fehérből sem mindegy, milyen árnyalat mellett döntünk. A meleg fehér tónusok ugyanis egy idő után koszosnak tűnnek, és nem fogjuk szeretni. 

Forrás:femcafe.hu
EGYPERCES levelünket a(z) {email} címre küldtük ki.
Ha biztosan meg szeretnéd kapni levelünket a jövőben is, vegyél fel minket címlistádba, kattints ide!
Leiratkozáshoz, kérjük, kattints ide.

Amennyiben kapcsolatba kívánsz lépni velünk, kérjük, leveled az info@egyperces.hu címre küldd. Adatvédelmi nyilvántartási számunk: 634-0004.
JOGNYILATKOZAT ÉS TÁJÉKOZTATÁS | IMPRESSZUM
A PPOS tanúsítja, hogy a szolgáltatásunk megfelel a hatályos adatvédelmi jogszabályoknak.