Amennyiben alábbi levelünk olvashatatlan formában vagy képek nélkül jelenik meg, kérjük, kattintson ide!
Így csempészd be a tavasz első hírnökeit az otthonodba!


A tavasz kezdetén járva már vágyjuk a virágok üde színpompás látványát, friss illatát. Idézd meg velük a természet éledését a lakásban is!

A friss, lendületes színek varázslatos hangulatot teremtenek az otthonunkban, amit még jobban fokozhatunk egy-egy falfelület vagy használati tárgy átfestésével. Ezek kaphatnak akár új funkciót is, a lényeg, hogy jól kiegészítsék egymást a virágokkal.

Az előszobában vagy az étkezőben is jól jöhet egy kis térfrissítés. Fessük át halvány mentazöld árnyalatúra a falfelület egy részét, egy nem használatos tortatálra pedig rakjunk pár szál vágott virággal teletett mutatós üvegeket, tavaszt idéző kiegészítőket.A dolgozósarokból most alkotóműhelyt varázsolhatunk, ahol a húsvéti dekoráció készül. A citromsárga elemek jól mutatnak az ilyenkor nyíló nárcisszal, amiket lazán elhelyezhetünk egy nagyobb befőttes üvegben egy-egy burjánzó faággal.
Az ablak előtt alakítsunk ki egy kisebb polcot vagy párkányt, amire különböző színű, mintájú és formájú vázákat állíthatunk egymás mellé. Tökéletes helye lesz itt a különböző virágoknak, ágaknak, amiket a természetben gyűjtött dekorációnak.

Forrás: lakaskultura.hu
 
 
EGYPERCES - LAKÁS levelünket a(z) {email} címre küldtük ki.
Ha biztosan meg szeretnéd kapni levelünket a jövőben is, vegyél fel minket címlistádba, kattints ide!
Leiratkozáshoz, kérjük, kattints ide.

Amennyiben kapcsolatba kívánsz lépni velünk, kérjük, leveled az info@egyperces.hu címre küldd.
Adatvédelmi nyilvántartási számunk: 634-0004.
 
JOGNYILATKOZAT ÉS TÁJÉKOZTATÁS     |     IMPRESSZUM
 

A PPOS tanúsítja, hogy a szolgáltatásunk megfelel a hatályos adatvédelmi jogszabályoknak.