Amennyiben alábbi levelünk olvashatatlan formában vagy képek nélkül jelenik meg, kérjük, kattintson ide!
Fiatalos minigarzon: egy első lakás története


Katarina mindig is egy belvárosi garzonra vágyott, így nagy lelkesedéssel rendezte be első önálló otthonát az egy légterű lakásban.

A legtöbb ember büszke első önálló otthonára, és ez teljesen természetes, ha valaki az alapoktól kezdve mindent saját maga tervezett meg. Amikor Katarina egy évvel ezelőtt megvette a lakást, az még több kisebb helyiségre tagolódott, ám ő hosszú és fáradságos munkálatok sorozatával az álmaiban már régen körvonalazódott egy légterű otthonná alakította.A képeket nézegetve ez számunkra is nyilvánvaló, az eredmény önmagáért beszél. Katarina egybenyitotta a nappalit és a konyhát, a speciálisan ide tervezett galériával pedig maximálisan kihasználta a lakás belmagasságát. Utóbbival kapcsolatban kezdetben voltak kételyei, de a fémszerkezetes váz egyedi bájt kölcsönöz a lakásnak, a fával ellentétben nem nyikorog, és nem is nyomja el a teret, az alatta lévő rész pedig kifejezetten kényelmes és hangulatos. A „fémes vonalat” tovább erősíti a lakatossal közösen tervezett galéria alatti fekete polcrendszer és a konyhai étkezőasztal váza, sőt, a karakteres anyag a fürdőszobában szintén megjelenik.

Katarina szerint a lakás egyik legnagyobb előnye, hogy a három nagy ablakon keresztül beáramló napfény tökéletesen megvilágítja az egybefüggő teret, ami belvárosi udvaros házaknál igen ritka. Az enteriőrben a hideg színek és a kontrasztok dominálnak: a világos műgyanta padló, a fehér falak és a szürke konyhabútor mellett a fekete fémgaléria, valamint más sötét berendezési tárgyak sajátos harmóniát teremtenek. A semleges alapok ellenére néhány markáns szín vidám, fiatalos jelleget ad a lakásnak, fontos szerepet kapnak például a türkiz függönyök és a piros bársony kanapé – utóbbi mellesleg házigazdánk egyik kedvenc darabja.

Az egy légterű lakásokban minden négyzetméter számít, vagyis nem mindegy, a lakók hol és hogyan tárolják a dolgaikat, de Katarina erre is talált praktikus megoldást.Építtettem egy plafonig érő szekrényt, ahol rengeteg holmi elfér, ráadásul a tükörajtók optikailag nagyítják a helyiséget, kellemesebbé teszik a térérzetet – magyarázza. – Nagy lelkesedéssel, szinte szerelmes odaadással foglalkoztam leendő otthonommal, minden egyes apró részlet és tárgy kedves nekem – feleli arra a kérdésünkre, hogy mi az, amit a legjobban szeret a lakásban. – Nagyon hálás vagyok anyukámnak, a páromnak és a barátnőmnek, akik mindvégig támogattak, hogy maradéktalanul megvalósíthassam álmaimat és elképzeléseimet.


Forrás: lakaskultura.hu 
 
EGYPERCES - LAKÁS levelünket a(z) {email} címre küldtük ki.
Ha biztosan meg szeretnéd kapni levelünket a jövőben is, vegyél fel minket címlistádba, kattints ide!
Leiratkozáshoz, kérjük, kattints ide.

Amennyiben kapcsolatba kívánsz lépni velünk, kérjük, leveled az info@egyperces.hu címre küldd.
Adatvédelmi nyilvántartási számunk: 634-0004.
 
JOGNYILATKOZAT ÉS TÁJÉKOZTATÁS     |     IMPRESSZUM
 

A PPOS tanúsítja, hogy a szolgáltatásunk megfelel a hatályos adatvédelmi jogszabályoknak.