Amennyiben alábbi levelünk olvashatatlan formában vagy képek nélkül jelenik meg, kérjük, kattintson ide!
Feng shui: így kerülj egyensúlyba!


A lakásunk közepét nevezhetjük az otthonunk szívének is, ezért egyáltalán nem mindegy, mi található itt.

Mindent elárul egy lakás lakóiról az otthonuk középpontjának berendezése. A hajlékunk közepén találkoznak egymással az egyes életterületek. Úgy is mondhatnánk, ez az életünk csomópontja, ahol minden mindennel összefügg. Azok a csecsebecsék, tárgyak és szimbólumok, amiket itt helyezünk el, az egész létünkre kihatnak – ezért különösen nehéz eldönteni, vajon mi is kerüljön ide.


A tradicionális kínai lakberendezés jegyében ezt a területet egyszerűen üresen hagyták, vagy egy belső kertet építettek ide. Na nem azért, hogy az ember üres szívvel és üres lélekkel éljen tovább, éppen ellenkezőleg: hogy minden irányban szabadon áramolhasson az éltető energia!

Ami az áramlást illeti, a lakás minden részén érdemes rendszeresen szellőztetni, erről a területről azonban különösen ajánlott elűzni a kellemetlen szagokat és az áporodott levegőt. A takarítást is érdemes itt kezdeni, és a rendrakásra még akkor is sort kell keríteni, ha szorít az idő. Különösen fontos megteremteni a harmóniát ezen a területen akkor, ha úgy érezzük, hogy zsákutcába jutottunk, és folyton akadályokba ütközünk – a külső rend hamarosan a belső egyensúlyt is meghozza majd az életünkbe!

Ahhoz, hogy örömünket leljük a létezésben, meg kell tanulnunk az elengedést is: ne ragaszkodjunk olyan tárgyakhoz, amikre nincs szükségünk! Ajándékozzunk el mindent, ami rossz érzést kelt bennünk, és dobjunk ki mindent, ami tönkrement, beleértve az elszáradt növényeket is. Nyissuk meg az otthonunkat és a szívünket az új energiák előtt!

Forrás: lakaskultura.hu 
 
EGYPERCES - LAKÁS levelünket a(z) {email} címre küldtük ki.
Ha biztosan meg szeretnéd kapni levelünket a jövőben is, vegyél fel minket címlistádba, kattints ide!
Leiratkozáshoz, kérjük, kattints ide.

Amennyiben kapcsolatba kívánsz lépni velünk, kérjük, leveled az info@egyperces.hu címre küldd.
Adatvédelmi nyilvántartási számunk: 634-0004.
 
JOGNYILATKOZAT ÉS TÁJÉKOZTATÁS     |     IMPRESSZUM
 

A PPOS tanúsítja, hogy a szolgáltatásunk megfelel a hatályos adatvédelmi jogszabályoknak.