Amennyiben alábbi levelünk olvashatatlan formában vagy képek nélkül jelenik meg, kérjük, kattintson ide!
Amerikai konyha előnyei és hátrányai


Hosszú volt az út a kis főzőfülkéktől, étkezőhelyiségektől és a különálló nappaliktól az amerikai konyháig. Az utóbbi években épült lakások, házak többségében már egy légtérben van a nappali, konyha és étkező.

Itt is igaz, hogy a hely adottságaihoz mérten kell megtervezni a bútorokat, tehát egy kis alapterületű helyiségbe ne próbáljuk beerőszakolni a nappali—és konyhabútort, plusz az étkezőgarnitúrát is. Aki kész lakást vásárol, ott falak lebontásával, hozzáépítésével játszhat, hogy elfogadható méretű területet kapjon. Újépítésű házaknál pedig érdemes már az elején eldönteni, hogy amerikai konyhát szeretnénk, vagy jobban tetszik a hagyományos verzió.

Amit hátrányként szoktak említeni az amerikai konyhánál, az valójában már okafogyott: olyan jó minőségű és kapacitású szagelszívók léteznek a piacon, hogy a szagok nem terjednek jobban, mint egy zárt konyhában.

Nagy alapterületű lakásoknál dekoratív és egyedi megoldás a konyhabútor színével megegyező álmennyezet, mely kissé szűkíti a teret, ezáltal otthonosabbá válik. A három „helyiség” itt egy légtérben van, de mégis külön.
A konyha nincs teljesen leválasztva, a bútor stílusában és hangulatában folytatódik a nappaliban.
Az étkezőgarnitúra és a konyha itt magasabban helyezkedik el a nappalinál, ezzel a designelemmel is jelezve a funkciók elkülönülését.
Forrás: lakbermagazin.hu
 
 
EGYPERCES - LAKÁS levelünket a(z) {email} címre küldtük ki.
Ha biztosan meg szeretnéd kapni levelünket a jövőben is, vegyél fel minket címlistádba, kattints ide!
Leiratkozáshoz, kérjük, kattints ide.

Amennyiben kapcsolatba kívánsz lépni velünk, kérjük, leveled az info@egyperces.hu címre küldd.
Adatvédelmi nyilvántartási számunk: 634-0004.
 
JOGNYILATKOZAT ÉS TÁJÉKOZTATÁS     |     IMPRESSZUM
 

A PPOS tanúsítja, hogy a szolgáltatásunk megfelel a hatályos adatvédelmi jogszabályoknak.