A kék 50 árnyalata, avagy kékes színek az otthonunkban
[amennyiben alábbi levelünk olvashatatlan formában vagy képek nélkül jelenik meg, kérjük, kattintson ide!]
Miért jó a kék szín, miért érdemes ezt választani a lakásban? Mutatunk néhány gyönyörű, a kék számos árnyalatában pompázó lakást!A kékes színek mindig jó választást jelentenek, ha lakberendezésről van szó, akkor is. Mélyebb árnyalataival elegáns hatást, halványabb színeivel üdeséget, fehérrel kombinálva pedig akár kellemes tengerpart hangulatot csempészhetünk otthonunkba. A sort pedig folytathatnánk tovább, hiszen a kék árnyalatai között mindenki megtalálja a hozzá leginkább közelállót. A kékek ráadásul a nyugalom és a higgadtság színei is, melyekről egyesek úgy tartják, hogy még étvágycsökkentő és fájdalomcsillapító hatással is bír.

Gyönyörű budapesti otthonokat hoztunk, melyekben megjelenik a kék valamely csodaszép árnyalata.

Itt is van mindjárt ez az elképesztően dizájnos lakás, mely a Kecskeméti utcában található. A lakás 94 négyzetméteres, amerikai konyhás nappalival és 2 külön nyíló hálószobával rendelkezik, valamint tartozik hozzá egy panorámás erkély is. Az elegáns lakásban több helyen megjelenik a kékes árnyalat, zölddel kombinálva pedig egészen különlegessé teszi az enteriőrt.

https://services.maxima.hu/upload/images/56121/kek-budapest1.jpg

Ebben a csodás panorámás lakásban  is sok helyen megfigyelhetjük a kék – vagy kékeszöld? vagy zöldeskék?
EGYPERCES levelünket a(z) {email} címre küldtük ki.
Ha biztosan meg szeretnéd kapni levelünket a jövőben is, vegyél fel minket címlistádba, kattints ide!
Leiratkozáshoz, kérjük, kattints ide.

Amennyiben kapcsolatba kívánsz lépni velünk, kérjük, leveled az info@egyperces.hu címre küldd. Adatvédelmi nyilvántartási számunk: 634-0004.
JOGNYILATKOZAT ÉS TÁJÉKOZTATÁS | IMPRESSZUM
A PPOS tanúsítja, hogy a szolgáltatásunk megfelel a hatályos adatvédelmi jogszabályoknak.