5 TIPP, MIKÉNT HOZZUK BE OTTHONUNKBA A HAVAS TÁJAK MEGHITT NYUGALMÁT!
[amennyiben alábbi levelünk olvashatatlan formában vagy képek nélkül jelenik meg, kérjük, kattintson ide!]
Látványos téli összeállításunkkal pár perc csendet és nyugodt pillanatot élhetünk át az ünnepi rohanás közepette. A hófehér, havas tájakra emlékeztető enteriőrválogatásunk azonban az inspiráló képek mellett gyakorlatias ötleteket is kínál arra, hogyan élvezzük egész évben otthonaink belső tereiben is a tél szépségét, nyugodt harmóniáját, és bensőséges hangulatát…

https://services.maxima.hu/upload/images/56473/HAVAS_ENTERIOROK_01.jpg

Bár most még kellemesen lágy, őszies az idő - az igazi zimankós téli hangulatra, meseszép hófödte tájakra némi nosztalgiával vegyes vágyakozással gondolunk, az alábbi összeállítás segíthet, hogy igazán meghitt, nyugodt hangulatba kerüljünk.  

https://services.maxima.hu/upload/images/56473/HAVAS_ENTERIOROK_02.jpg

Otthonainkban ugyanis számos praktikát alkalmazhatunk, melyekkel mindig az aktuális évszakhoz tudjuk igazítani élettereink berendezését. Ha erre nincs is mindig módunk, - hiszen nyilván nem burkolunk és festünk újra évszakról évszakra – de a dekorációinkat, az enteriőr stylingját könnyedén összhangba hozhatjuk az aktuális évszak színeivel, formáival, tipikus jegyeivel.

1. A legegyszerűbben télies dekorációval hozhatjuk be a fagyos, havas tájak hangulatát!

A tél szépségét annak nyugalma, bensőséges harmóniája adja meg. A téli havazás csodája, hogy mindegyik hópehely más és más formát ölt, s ezek együttesen apró csillagokként ragyogják be a tájat. Így a csillogás, az itt-ott megcsillanó, finoman szikrázó felületek látványa éppúgy télies és alkalomhoz illő, mint a gyönyörű hófehér felületek. Így a hófehér, enyhén megcsillanó gömbök, egy pici ezüsttel kifejezetten télies hangulatba hoznak majd, ahogyan a száraz ágakból, gallyakból készített dekoráció úgyszintén - de néhány gyors és egy egyszerű ötletet a skandinávok inspirációiból is elleshetünk, akik a hűvös színeket meleg, puha anyagokkal, textúrákkal társítják.

https://services.maxima.hu/upload/images/56473/HAVAS_ENTERIOROK_03.jpg

2. Visszafogott színvilág, szabályos formák, rend és letisztultság belső tereinkben


A tél valódi szépségét, meghittségét hozhatjuk létre mi is az ehhez hasonló belső terekkel, melyek visszafogott színviláguknak, világos alaptónusuknak köszönhetően letisztult, meghitt, nyugodt légkört árasztanak. Gyönyörű, amikor a tágas ablakokon keresztül kilátni a téli havasokra, ám ez persze nem adatik meg mindenkinek. A szép, egységes, világos felületekkel, tudatosan összeválogatott letisztult formavilágot képviselő berendezési tárgyakkal azonban mi is nyugalmat varázsolhatunk közvetlen környezetünkbe. A hófehér, fényes felületek mellé természetes kontrasztot adnak a rusztikusabb fa anyagok, textúrák.

https://services.maxima.hu/upload/images/56473/HAVAS_ENTERIOROK_04.jpg

3. A téli színpalettát alkalmazva eleganciát is vihetünk belső tereinkbe!

Az acélkék ágyterítő feldobja az amúgy nem túl színes hálószobát. Egy kis halványszürke, meleg fényekkel megvilágítva, vagy pasztell púderszínek mellett tökéletesen nyugodt, téli tájak hangulatát eredményezi. Ne hagyjuk figyelmen kívül az erdő zöldjét sem: az örökzöld fenyők ilyenkor nagyon kellemes színfoltot hoznak a természetben, miért is ne jeleníthetnénk meg ezt a látványt belső tereinkben is?
Ha mégis melegebbre vágyunk, vigyünk bele egy icipici barnát, a természetes fa tónusait, vagy a meleg tűz ragyogását egy szép kandalló vagy egy meleg tónusú lámpa meghitt fényével…

https://services.maxima.hu/upload/images/56473/HAVAS_ENTERIOROK_05.jpg

4. Gondolkodjunk egyszerű, letisztult formákban

Egy szép téli táj leginkább attól megkapó, hogy olyan tiszta, nyugodt, végtelenséget áraszt. Ha mi is ezt a nyugalmat és letisztultságot szeretnénk érezni belső tereinkben is, akkor válasszunk minimál, sallangmentes dizájnnal kialakított tárgyakat, melyek a lehető legegyszerűbb, legminimálisabb formai kialakításukkal, egyéb  díszítő megoldásukkal sem zavarnak be a szép enteriőr látványába. Ilyenek lehetnek például a gyönyörű, letisztult hófehér ADAX fűtőtestek a Nordinova kínálatából…

5. Mindezt végül egy csepp ragyogással érdemes megkoronázni!

Ha már kialakult a belső tér, mely megkapóan elegáns vagy éppen kellően letisztult ahhoz, hogy megadja számunkra a békés, meghitt ellazulás élményét, akkor tegyük fel az i-re a pontot egy kis ragyogással! Ezt az ünnepi díszekkel is megtehetjük, de ha egész évben szeretnénk élvezni a ragyogás adta páratlan eleganciát, akkor egy mesés kristálycsillárt, vagy egy ezüstös fényekben pompázó lámpakollekciót válasszunk!
https://services.maxima.hu/upload/images/56473/HAVAS_ENTERIOROK_07.jpg
EGYPERCES levelünket a(z) {email} címre küldtük ki.
Ha biztosan meg szeretnéd kapni levelünket a jövőben is, vegyél fel minket címlistádba, kattints ide!
Leiratkozáshoz, kérjük, kattints ide.

Amennyiben kapcsolatba kívánsz lépni velünk, kérjük, leveled az info@egyperces.hu címre küldd. Adatvédelmi nyilvántartási számunk: 634-0004.
JOGNYILATKOZAT ÉS TÁJÉKOZTATÁS | IMPRESSZUM
A PPOS tanúsítja, hogy a szolgáltatásunk megfelel a hatályos adatvédelmi jogszabályoknak.