Amennyiben alábbi levelünk olvashatatlan formában vagy képek nélkül jelenik meg, kérjük, kattintson ide!
5+1 tipp egy csajos lakás kialakításához


Egy kisebb alapterületű, friss és nőies otthonhoz is van néhány javaslatunk, hogy mire érdemes odafigyelni. A legfontosabb alapszabály, amit mindig érdemes szem előtt tartani, hogy őrizzük meg a megfelelő arányokat mind a színek, mind pedig a berendezés tekintetében.A hálószoba puhaságát csak jobban felerősíti, ha horgolt paplanokat és takarót választunk.
Ha ezek rózsaszínűek, akkor minden más legyen fehér, hogy megmaradjon az egyensúly.A nappaliban komponáljuk össze a személyes tárgyainkat, hogy egységesen alkossanak egy divatos képet. A túlzóan nőies vonásokat ellensúlyozhatjuk egy ipari jellegű, fém búrás állólámpával és néhány sötétebb árnyalatú díszpárnával.A nappaliban egy félreeső sarokban jól mutat egy kényelmesen kialakított olvasósarok az ablak mellett.
A természetes fényáradatban jól érvényesülnek a világos textilek. A csajos hatás fokozásához áthúzhatjuk a régi foteleket babakék, geometrikus mintázatú anyaggal.

A dolgozószobában készíthetünk saját magunk emléktáblát, vagy faliújságot, de a személyes fotóinkat is kitehetjük egy fém rácsra, amire csipeszekkel lehet rögzíteni a képeket.A hálóban igazán jól megférnek a kissé gyermeki, csajos kellékek. A falat dekorálhatjuk erdőt ábrázoló, mesebeli hangulatot idéző tapétával, amihez jól illenek a fa bútorok és egy lágy tónusú ágytakaró.A gyerekszobában pedig egyáltalán nem kell visszafognunk magunkat. A kislányok kivétel nélkül szeretik a mesevilágot, a rózsaszínű ágyneműt és a virágmintás felületeket. Ilyen inspiráló környezetben öröm számukra időt tölteni a szobájukban.

Forrás: lakaskultura.hu

 
 
EGYPERCES - LAKÁS levelünket a(z) {email} címre küldtük ki.
Ha biztosan meg szeretnéd kapni levelünket a jövőben is, vegyél fel minket címlistádba, kattints ide!
Leiratkozáshoz, kérjük, kattints ide.

Amennyiben kapcsolatba kívánsz lépni velünk, kérjük, leveled az info@egyperces.hu címre küldd.
Adatvédelmi nyilvántartási számunk: 634-0004.
 
JOGNYILATKOZAT ÉS TÁJÉKOZTATÁS     |     IMPRESSZUM
 

A PPOS tanúsítja, hogy a szolgáltatásunk megfelel a hatályos adatvédelmi jogszabályoknak.