ÜDÍTŐS DOBOZOKBÓL DEKORÁCIÓ
[amennyiben alábbi levelünk olvashatatlan formában vagy képek nélkül jelenik meg, kérjük, kattintson ide!]
Üdítő dekoráció alumínium ital és/vagy sörös dobozokból? Lehetséges! Ráadásul egyszerűbb, mint gondolnánk! Ha egy jól sikerült házibuli vagy egy egyszerű filmnézős este után rendet rakunk, rengeteg ilyen üdítő-tartóba futhatunk bele: ne dobjuk ki azokat, hiszen számos nagyszerű dekorációt készíthetünk belőlük.

Mutatjuk is a dekor- tippeket az újrahasznosítás jegyében:

1. Fülbevaló

https://services.maxima.hu/upload/images/56509/diy-soda-can-earrings2.jpg

Hozzávalók:
  • alumínium- üdítős doboz;
  • olló;
  • kalapács, szög (opcionális);
  • festék;
  • fülbevaló- kampó.
Elkészítés: 
Vágjuk tetszőleges formákra a dobozt. Ez lehet kör, ovális, négyzet vagy a saját képzeletünknek és ízlésünknek megfelelő alakzat. A kalapáccsal és a szöggel készíthetünk dombormintát, hogy még egyedibbé varázsolhassuk az ékszert, ékszereket. Ha mindezzel megvagyunk, jöhet a festés, de akár hagyhatjuk természetes csillogni.

2. Kerti lámpás

https://services.maxima.hu/upload/images/56509/maxresdefault.jpg

Korábbi cikkeinkben már szó esett különböző technikákkal készült mécses tartókról (Hangulatos, üveg mécsestartók- itt), illetve gyorsan és könnyedén elkészíthető kerti lámpákról (6 szuper kerti lámpa ötlet!- itt).
A következő ötlettel egyesíthetjük a kettőt: hangulatos és egyszerű kerti lámpás:

Nincs más dolgunk, csak fogjuk a dobozt/dobozokat, és vágjuk be függőlegesen az oldalait a fenti képen látható módon. Festhetjük, vagy hagyhatjuk szabadon. Kössünk egy zsineget a nyitófülre, és már akaszthatjuk is fel a fára, gerendára. A mécsest vagy egyéb fényforrást se felejtsük el!

3. Gyertyatartó

https://services.maxima.hu/upload/images/56509/a0805e22357a886930da6c348b79272d.jpg

Első ránézésre egy igazán előkelő hatású asztaldísznek tűnhet, azonban mindössze egy pár sörös doboz, és némi festék kell hozzá.
A dobozokból vágjunk ki tetszőleges méretű szirmokat, majd fessünk, ragasszunk kedvünkre! Készíthetünk hasonló, lótuszvirág- szerű dekorációt, de formázhatjuk koszorú vagy akár tálka- alakúra is.

4. Virág

https://services.maxima.hu/upload/images/56509/F6HSQKNGJC3PL2Y.LARGE_.jpg

Absztrakt művészi alkotás, vagy egy egyszerű dekorcikk? Tulajdonképpen bármi lehet. Az előzőkhöz hasonlóan ezúttal is szükségünk lesz egy ollóra és (opcionálisan) némi festékre. Az apró alumíniumdarabokat, csíkokat, szirmokat ügyesen meghajlítva és összeragasztva egy egyszerű, ám annál szemet gyönyörködtetőbb növénykét kreálhatunk.

5. Virágváza

https://services.maxima.hu/upload/images/56509/699e4a9d6e08f3b924d677783c9dc66b.jpg

És, ha már van egy káprázatos virágocskánk, készítsünk hozzá egy vázát is, hogy igazán teljes legyen a kép. A legegyszerűbb alumínium- dekorral zárjuk is a sort.
Nincs más dolgunk, mint levágni a doboz tetejét, tetszőleges színnel (a legjobb a fémes hatású festék, de a matt és a csillogó is egyedi külsőt adhat) lefújni, lefesteni a dobozt, és el is készült a vázánk.
EGYPERCES levelünket a(z) {email} címre küldtük ki.
Ha biztosan meg szeretnéd kapni levelünket a jövőben is, vegyél fel minket címlistádba, kattints ide!
Leiratkozáshoz, kérjük, kattints ide.

Amennyiben kapcsolatba kívánsz lépni velünk, kérjük, leveled az info@egyperces.hu címre küldd. Adatvédelmi nyilvántartási számunk: 634-0004.
JOGNYILATKOZAT ÉS TÁJÉKOZTATÁS | IMPRESSZUM
A PPOS tanúsítja, hogy a szolgáltatásunk megfelel a hatályos adatvédelmi jogszabályoknak.