Amennyiben alábbi levelünk olvashatatlan formában vagy képek nélkül jelenik meg, kérjük, kattintson ide!
Találd meg a lakásodhoz illő illatot + Aromazselé készítés lépésről-lépésre házilag


Évszázadok óta tudjuk és ki is használjuk, hogy a különböző illatok, aromák hatással vannak a testre és a lélekre. A legtöbb, tanult illathoz személyes emlékképek kötődnek, melyek akár évtizedek múltán is előhívhatók az emlékezetből az adott buké segítségével. Vannak azonban olyan illatok is, amelyek minden emberi lényre hasonló hatással vannak. Az amigdala kulcsfontosságú ebből a szempontból, mivel elsődleges szerepe van az érzelmi reakciók feldolgozásában, azok raktározásában és csak illatok által lehet aktivizálni.

Ezenkívül gyakori probléma, hogy ezek a termékek csak elfedik, de nem semlegesítik a szagokat. Ezért is egészségesebb a természetes alapanyagokokból összeállított és meglepően olcsó illatosító, amit kedvedre variálhatsz. Díszes üvegben tárolva akár ajándékba is adhatod.Hozzávalók:


• 1 liter víz
• 2 evőkanál só
• 4 zacskó zselatin
• természetes ételfesték
• poharanként 30-40 csepp illóolaj

Elkészítés:
Fél liter vizet kezdjünk el forralni a sóval, amikor forrni kezd, tegyük bele a zselatint és a maradék fél liter vizet. Kézi habverővel keverjük csomómentesre és még 1-2 percig melegítsük, majd vegyük le a tűzről.
A zselatinos folyadékot öntsük üvegpoharakba, ételfestékkel színezzük és illóolajjal illatosítsuk kedvünk szerint. Akinek kedve támad, apró kavicsokkal, üveggyöngyökkel, kagylókkal, csillámporral díszítheti is a zselét. Műanyag kanállal keverjük meg óvatosan és hagyjuk hűlni egy éjszakán át. Miután megdermedt, kész is a látványos és illatos aromazselé.

Forrás: bien.hu

 
 
EGYPERCES - KREATÍV PERCEK levelünket a(z) {email} címre küldtük ki.
Ha biztosan meg szeretnéd kapni levelünket a jövőben is, vegyél fel minket címlistádba, kattints ide!
Leiratkozáshoz, kérjük, kattints ide.

Amennyiben kapcsolatba kívánsz lépni velünk, kérjük, leveled az info@egyperces.hu címre küldd.
Adatvédelmi nyilvántartási számunk: 634-0004.
 
JOGNYILATKOZAT ÉS TÁJÉKOZTATÁS     |     IMPRESSZUM
 

A PPOS tanúsítja, hogy a szolgáltatásunk megfelel a hatályos adatvédelmi jogszabályoknak.