Régi műanyag vödörből trendi ülőke: így készítsd el saját kezűleg beltérre vagy a teraszra
[amennyiben alábbi levelünk olvashatatlan formában vagy képek nélkül jelenik meg, kérjük, kattintson ide!]
Egyszerű a régi vödörből ülőkét fabrikálni.

Bútort venni jó, ám az ember még nagyobb szeretettel nézhet azokra a berendezési tárgyakra, amelyeket saját kezűleg készített el.

Az interneten számos csináld magad ötletet találni. Ilyen az a beltérre vagy teraszra is elkészíthető ülőke, melynek egy egyszerű, régi vödör adja az alapját. Fontos, hogy a vödör masszív legyen, és jól bírja a terhelést. Érdemes óvatosan kipróbálni előzőleg.

https://services.maxima.hu/upload/images/59277/vodor1.jpg

Ki hinné, hogy ez a remek kis ülőke egy vödörből készült? Ha több is van kéznél, akár egy komplett készleted is lehet. Mutatjuk, hogy csináld: a fedeles vödrön túl textilre, vékony szivacslapra, ragasztóra és festékspray-re lesz szükség. Kezdd a munkát a fül eltávolításával.

https://services.maxima.hu/upload/images/59277/vodor2.jpg

A vödör fedelét rajzold körbe, és vágj egy azonos méretű szivacs-, valamint kartonkört. Fektesd az anyagra a szivacsot, majd a kartont, és hajtogasd fel rá a kicsivel nagyobbra vágott textilt. Végül rögzítsd ragasztóval. Ezzel a párna el is készült.

https://services.maxima.hu/upload/images/59277/vodor3.jpg

Ragaszd a papírkorong párnát a fedélre. A vödröt befújhatod egy tetszőleges, a textiledhez illő színnel. Száradás után csak fel kell helyezni a fedelet, és kész is az ülőke.

Forrás:femina.hu
EGYPERCES levelünket a(z) {email} címre küldtük ki.
Ha biztosan meg szeretnéd kapni levelünket a jövőben is, vegyél fel minket címlistádba, kattints ide!
Leiratkozáshoz, kérjük, kattints ide.

Amennyiben kapcsolatba kívánsz lépni velünk, kérjük, leveled az info@egyperces.hu címre küldd. Adatvédelmi nyilvántartási számunk: 634-0004.
JOGNYILATKOZAT ÉS TÁJÉKOZTATÁS | IMPRESSZUM
A PPOS tanúsítja, hogy a szolgáltatásunk megfelel a hatályos adatvédelmi jogszabályoknak.