Amennyiben alábbi levelünk olvashatatlan formában vagy képek nélkül jelenik meg, kérjük, kattintson ide!
Ünnepi haj – frizuraötletek karácsonyi buliba


Lassan itt a karácsony! Lehet nektek ez csak a családdal és a barátokkal való ünneplést jelenti, de sok munkahelyen egyre nagyobb divat a karácsonyi céges buli. Ha egy nagyobb cégnél dolgozol, sokszor ez a ritka lehetőségek egyike, hogy találkozz a vezetőkkel és tulajdonosokkal, de egyben remek alkalom arra, hogy megmutasd, milyen szuper munkaerő vagy és ha szimpatikusnak találnak, hidd el, akár egy új, sokkal jobb pozícióban kezdheted az újévet.

A tökéletes alkalmi megjelenéshez válassz frizuraötleteink közül!


Általában a reggeli rohanás és kapkodás miatt leengedett, kivasalt hajjal jársz dolgozni. Esetleg az előző esti csajos találkozóra megcsinált hullámokat átfésülöd és már kész is az aznapi frizura. Amikor pedig a már eddig is „nagyon szuper frizura” a végét járja a hajmosás előtti nap vagy éppen már nagyon zavar munka közben felkötöd egy lófarokba. Ki ismert magára?!


Azt valószínű te is tudtad, hogy ez a bizonyos karácsonyi party nagyszerű lehetőség arra, hogy felfigyeljenek rád és kapcsolatokat építhess, amelyek a későbbiekben nagyon jól jöhetnek. Akár hiszed, akár nem, nem szabad a mindennapos, egyszerűen leengedett frizuránál maradnod, hiszen egy icipici csavarral óriási „sikereket” érhetsz el, mind a munkatársaid, mind a főnökeid körében. A megfelelő ünnepi haj az arcodat is könnyen megváltoztathatja, persze a tökéletes összképhez ügyelned kell a
csinos, de nem túl kihívó ruhára és a megfelelő sminkre. Ha minden megvan, biztos a siker.

Minimális változtatások híveinek

Ha dús és hosszú hajkoronád van, vagy csak kézügyességed nem a legjobb frizurák terén, de mégis szeretnél karácsonykor egy kis változatosságot és extrát csempészni a hajkoronádba, akkor mutatunk neked kezdésnek pár könnyen elkészíthető frizura inspirációt. Ezeknél a hajaknál a tincseid nagy része szabadon van hagyva, csak az arc közelében van egy kis csavarral elrejtve. Ez lehet egy egyszerű, de szép fonás vagy akár egy masni is, a lényeg, hogy picit megfűszerezd a loboncod megjelenését.

Tipp: Ha begöndöríted, behullámosítod a frizura lent maradt részét, sokkal lazább és természetesebb hatást tudsz elérni, ami nőiesebb, hívogatóbb és kedvesebb megjelenést biztosít számodra, mint a komoly egyenes haj.


Ünnepi frizura az utolsó pillanatban

Ha munka és egyéb elfoglaltságok után nincs időd túl sokat foglalkozni a frizuráddal, akkor mindenképpen használd a következő ünnepi haj ötletet. Annyi lehetőség van arra, hogy egy egyszerű copfot fel tudj dobni, hogy nem is gondolnád. Mostanában nemcsak a magasan kötött, hanem az alacsonyan kötött lófarok is egyre divatosabb. Egy egyszerű fonattal a frizura oldalvonalán máris érdekesebbé teheted. Ha pedig a lent kötött copf az, ami elnyerte a tetszésed, akkor hagyj ki egy tincset, majd pedig tekerd a hajgumid köré, a végét pedig a lófarok alatt rögzítsd egy hullámcsattal. A frizura előnyei közé tartozik, hogy
az arcod nyitott, nem takarja el semmi, te sem tudsz elbújni mögötte. Ami még nagy előny, hogy sem a beszélgetés, sem a vacsora, sem pedig a táncolás közben nem fog zavarni a hajad. Egyszerű, mégis igazán kifinomult választás.

Fond az ujjaid köré őket

A trónok harca Daenerys-e pár évvel ezelőtt hatalmas divathullámot indított el a bonyolult, csodaszép fonatokkal! Ez a hajstílus még mindig nagyon trendi és mi is nagyon imádjuk! Millió lehetőség közül választhatsz, de ezek a frizurák mindenképpen igényelnek egy kis gyakorlást, hogyha igazán szép végeredményt szeretnél elérni! Mivel nagyon sok féle változata létezik, ezért vedd figyelembe a választásnál azt is, hogy milyen jellegű eseményre készülsz, mert egy elegánsabb eseményre nyilvánvalóan nem lesz megfelelő választás a két copfos megoldás! Ha szeretnél egy picit kitűnni a többiek közül, akkor érdemes egy bonyolultabb fazont választanod, és biztos lehetsz benne, hogy mindenki felfigyel rád. Sőt, készülj fel az ámuldozó munkatársak kérdéseire, hogy hogyan varázsoltál magadnak ilyen különleges frizurát.

Forrás: szaboimre.hu 
 
EGYPERCES - HÖLGYKLUB levelünket a(z) {email} címre küldtük ki.
Ha biztosan meg szeretnéd kapni levelünket a jövőben is, vegyél fel minket címlistádba, kattints ide!
Leiratkozáshoz, kérjük, kattints ide.

Amennyiben kapcsolatba kívánsz lépni velünk, kérjük, leveled az info@egyperces.hu címre küldd.
Adatvédelmi nyilvántartási számunk: 634-0004.
 
JOGNYILATKOZAT ÉS TÁJÉKOZTATÁS     |     IMPRESSZUM
 

A PPOS tanúsítja, hogy a szolgáltatásunk megfelel a hatályos adatvédelmi jogszabályoknak.