ÜGYES TRÜKK A SMINKMESTERTŐL, HOGY TÜNTESD EL A PATTANÁST: NYOMA SEM MARAD
[amennyiben alábbi levelünk olvashatatlan formában vagy képek nélkül jelenik meg, kérjük, kattintson ide!]
A pattanás mindig a legrosszabb pillanatokban veti felszínre magát, de sajnos az eltűnése már nem történik ilyen könnyen.

A pattanás kezelése és elrejtése

Ilyenkor jó, ha tud az ember egy ügyes trükköt, amivel eltüntetheti a zavaró pöttyöt. A következő tippet az amerikai sminkmester, Daniel Martin osztotta meg, aki többek közt Meghan Markle sminkese is.

https://services.maxima.hu/upload/images/54843/gettyimages-477515523.jpg

Elsőként kenj kortizontartalmú krémet az érintett bőrfelületre vékony rétegben, ez segít megállítani a gyulladást, és védi a nyílt sebet a fertőzésektől. Várj egy-két percet, majd kenj szemhéjpúder-alapozót, vagyis primert a pattanásra. Ez a módszer szépen lezárja a sebet, így már mehet rá az alapozó és a korrektor jól eldolgozva.

A pattanás kezelése, főleg, miután kinyomtad, azért is fontos, mert, ha nyílt sebre kened rá az alapozót, azzal egyrészt eltömődnek a pórusok, másrészt fertőzést is kaphatsz, ami további gyulladáshoz vezethet. Ha nincs kéznél kortizonos kenőcs, a teafaolaj vagy a paradicsom is jó szolgálatot tehet.

Forrás:retikul.hu
EGYPERCES levelünket a(z) {email} címre küldtük ki.
Ha biztosan meg szeretnéd kapni levelünket a jövőben is, vegyél fel minket címlistádba, kattints ide!
Leiratkozáshoz, kérjük, kattints ide.

Amennyiben kapcsolatba kívánsz lépni velünk, kérjük, leveled az info@egyperces.hu címre küldd. Adatvédelmi nyilvántartási számunk: 634-0004.
JOGNYILATKOZAT ÉS TÁJÉKOZTATÁS | IMPRESSZUM
A PPOS tanúsítja, hogy a szolgáltatásunk megfelel a hatályos adatvédelmi jogszabályoknak.